VIDEO Acesta este criminalul tinerei din Mediaș, OMORÂTĂ în Scoția. DEZVĂLUIRI IMPORTANTE despre crimă!

372

Steven Raymond Mathieson este principalul suspect care a și fost pus oficial sub acuzare pentru uciderea tinerei de 23 de ani din Mediaș, la finele săptămânii trecute în orășelul scoțian Falkirk.

Procurorii scoțieni l-au acuzat oficial pe Steven Mathieson de crimă
Procurorii scoțieni l-au acuzat oficial pe Steven Mathieson de crimă

Procurorii scoțieni l-au acuzat oficial pe cetățeanul scoțian Steven Raymond Mathieson de crimă, răpire, lipsire de libertate și cel mai probabil viol, conform anunțului făcut de polițiștii din Scoția.
”Următoarea luare în discuție a acestui caz este în data de 16 decembrie”, a explicat pentru Ora de Sibiu, un jurnalist de la Falkirk Herald.
Polițiștii scoțieni nu au făcut însă publice informații despre identitatea victimei și s-au limitat să spună că un membru al familiei din România, este așteptat pentru a identifica victima cel mai probabil miercuri sau joi.criminal 22

Cine este principalul acuzat
Steven Raymond Mathieson are 38 de ani și este originar chiar din orășelul în care a fost ucisă tânăra Luciana din Mediaș. Este tatăl a doi copii și acum va răspunde în fața legii britanice în fața acuzațiilor aduse.criminal 11

Luciana lucra  ca prostituată

Jurnaliștii scoțieni cu care reporterii Ora  de Sibiu au intrat în legătură au confirmat că Luciana lucra ca prostituată în Scoția.

”Se pare că au mai existat alte două prostituate în casă, în același timp. Una din ele a scăpat și a  mers la un vecin și a  cerut ajutorul. Acesta a sunat la poliție și așa a fost găsită persoana decedată” a explicat un jurnalist de la un ziar local de la  Falkirk Herald.


sursa video: Falkirkherald.co.uk

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.