Extratereștrii invadează Piața Mică din Sibiu, duminică la ceas de seară (VIDEO)

0 260

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă, duminică, 14 decembrie, ora 20:00, în încheierea Magic Show Fest, un spectacol de foc cu personaje fabuloase, ce vor invada Piața Mică din Sibiu. fireter-foto-001

Compania Fireter din Bulgaria lucrează în diferite moduri cu focul, combină umbrele şi luminile cu personaje magice pe picioroange, construieşte maşinării nemaivăzute şi toate acestea sunt pentru a crea un univers misterios în care graniţele dintre perfomer şi spectator sunt depăşite. Capacitatea de transformare a artiştilor bulgari este uluitoare. Fireter schimbă perpsectiva asupra spectacolului convenţional de stradă, invită publicul să devină o parte a lumii de foc, încorporează spectatorii în spectacol, îi transformă în personaje de basm din lumi fantastice.
În „Cosmicus”, oamenii descoperă că un obiect straniu a aterizat în centrul orașului, o misterioasă navă extraterestră care își modifică în mod constant luminile astfel încât pare să fie vie. Deodată, începe să se miște, trei creaturi bizare uriașe, jumătate om, jumătate robot ies din navă şi străbat străzile orașului, urmate de maşinăria colorată. Extratereștrii sunt conectați prin instrumente speciale și par că ar căuta ceva, plutind deasupra publicului. Uriașii cosmici cercetează cu atenţie câte un spectator cu aparatele lor misterioase, dar își dau seama că acesta nu are ceea ce caută ei și își reiau călătoria. Publicul urmărește călătoria misterioșilor extratereştri, doritor să afle ce caută.
Magic Show Fest este prezentat cu ocazia aniversării a 65 de ani de la înființarea teatrului pentru copii de la Sibiu. Timp de 4 zile, în perioada 11 – 14 decembrie, 50 de artiști din 6 țări se vor reuni pe scena Teatrului Gong din Sibiu pentru a prezenta spectacole de teatru, muzică, pantomimă, animație, magie și iluzionism atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.