Se apropie Sibiu Winter Challenge. Afterparty cu Gojira & Planet H la Păltiniș

181

A doua ediție a evenimentului Sibiu Winter Challenge va avea loc sâmbătă, 20 decembrie 2014, între orele 09.00 și 21.00 în trei locații diferite, dintre care două în stațiunea Păltiniș: pârtia Arena Platoș și parcul de aventură Arka Park și una în Sibiu: Parcul Sub Arini. Sibiu Winter Challenge 2013©Sebastian Marcovici (7)

Sibiu Winter Challenge este un eveniment complex care îmbină activitățile specific sporturilor de iarnă cu distracția nocturnă, oferind participanților toate condițiile pentru practicarea unui sport de iarnă (infrastructură sportivă, echipamente și îndrumare specializată) și mai mult, posibilitatea de entertainment pe ritmuri muzicale.

Mini-olimpiada de iarnă
Iubitorii sporturilor de iarnă sunt invitați să ia parte pe timpul zilei, în intervalul orar 09.00-17.00, la o adevărată “mini-olimpiadă de iarnă”, în cadrul căreia vor putea participa în voie la diversele activități coordonate de instructori specializați; la Arena Platos vor avea loc concursuri de ski și snowboard începând cu ora 10.00, o demonstrație de freestyle snowboard între 20:00 – 21:00 și, în plus, vor fi amenajate următoarele zone de activități: zona de sănii, zona Salvamont, zona ski & snowboard monitor, zona freestyle (snowboard/ski), zona airsoft, zona hockey pe zăpadă, ski de tură, zona activități pentru copii.
Parcul de aventură Arka Park Păltiniș oferă în cadrul evenimentului accesul liber la pârtia de tubbing  și la o  parte din traseele de tiroliană, pentru a vă pune la încercare condiția fizică și spiritul de aventură, toate însă sub supravegherea personalului specializat. În condițiile în care iarna își va intra în drepturi și vom avea zăpadă, evenimentul se va extinde și în Parcul Sub Arini, unde va avea loc o competiție de săniuțe pentru toate vârstele.

Concursuri de schi și snowboard
Concursurile de schi și snowboard sunt destinate copiilor și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 4 și 25 de ani. Întrecerea la ambele categorii va consta într-o probă de slalom uriaș care se va desfăşura pe pârtia A de la Arena Platoș, în două manşe, respectând particularităţile de vârstă şi cunoştinţele tehnice ale celor înscriși în concurs.  Ca de obicei, nu vor lipsi premiile și surprizele pentru participanții la eveniment. Înscrierile se vor face exclusiv online pe pagina evenimentului de pe site-ul www.pumaclub.ro începând de vineri, 12.12.2014, până joi, 18.12.2014.

Concert Gojira & Planet H.    
Sibiu Winter Challenge se va încheia cu o petrecere organizată la Arena Platoș. Atmosfera incendiară de la ediția 2013, animată de concertul în aer liber al trupei Subcarpați, se va reedita și anul acesta în cadrul unui afterparty cu invitați de excepție, Gojira & Planet H. Așadar, începând cu ora 21.00 va debuta a doua parte a evenimentului la Arena Platoș – concertul incendiar Gojira & Planet H, precedat de warm up party cu DJ MikeOne.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.