Foto Jubileul 2

La avanpremiera din 9 decembrie a spectacolului „Jubileul” după A.P. Cehov, regia Veronica Pătru, sala a fost neîncăpătoare pentru toţi cei care au dorit să asiste la prima vizionare cu public a celei mai noi producţii a Departamentului de Artă Teatrală al Universităţii „Lucian Blaga” Sibiu. Foto Jubileul 2

La finalul reprezentaţiei, aplauzele şi aprecierile venite din partea spectatorilor au convins organizatorii să mai programeze un spectacol la Studioul CAVAS din cadrul Facultății de Litere și Arte Sibiu, luni, 15 decembrie, ora 20:00.
“Jubileul” este o înlănțuire de situații comice ce se produc într-o instituţie bancară, în momentul aniversării a 15 ani de la înființare. Personajele care intră în scenă vin să pună diverse probleme directorului băncii, care trece prin situații limită pe care reușește mai mult sau mai puțin să le rezolve. Amanta, angajatele băncii, soția, “creierul băncii”, femeia care vine să-i ceară bani pentru că bărbatul i-a fost dat afară din serviciu, vin să distrugă cea mai frumoasă zi din viața personajului – ziua în care “comisia” va acorda un titlu important băncii și directorului.

luni, 15 decembrie, 2014, ora 20:00
la Studioul CAVAS din cadrul Facultății de Litere și Arte Sibiu
avanpremieră II
JUBILEUL
adaptare după A.P. Cehov
REGIA: Veronica Pătru; ASISTENȚI REGIE: Cătălin Pătru și Ana Mujat; COREGRAFIA: Adriana Bârză; DISTRIBUŢIA: Claudiu Urse, Udrea Alexandru / Sebastian Dobrescu, Andreea Mosoiu, Alexandra Mihalache, Ioana Cosma, Fabiola Petri, Raluca Ivan / Oana Marin, Florentina Dumitru, Mihart Robert / Valeriu Iarca.
durata aproximativă: 1h10min
preț bilete: 10 lei; 5 lei

Biletele au fost puse în vânzare la Agenţia Teatrului din bd. Nicolae Bălcescu nr. 17.

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.