leroy hurd

Echipa sibiană a anunțat vineri dimineață oficial că l-a transferat pe pivotul americal Leroy Hurd. Jucătorul în vârstă de 33 de ani va fi folosit cu siguranță în meciul de azi de la ora 19:45 cu SCM U Craiova, de la Sala Transilvania.leroy hurd

Americanul Leroy Hurd, măsoară 2,03 m și spune că e mulțumit de alegerea făcută și transferul la CSU Sibiu. ”Tocmai am venit, am cunoscut deja întreaga echipă și sunt mulțumit, până acum, de ceea ce am găsit aici”, spune Hurd. Americanul a mai jucat până acum printre altele și la Al Ahli Dubai (2012-2013), Anibal Zahle (2012), dar și la echipe din primele divizii din Italia, cum este VL Pesaro.

Lipsesc în continuare Popovic și Bubnic
Antrenorul CSU Atlassib Sibiu speră la o victorie împotriva SCM U Craiova. ”Cu Craiova vom juca fără doi jucători: Popovic și Bubnic. Aceasta a fost problema și în ultimul meci, dar așa a fost și cu Mureșul și cu Rovinari. Ei au fost acolo, dar au fost accidentați. Dacă jucătorii vor da totul pe teren, cred că avem șanse să câștigăm acest meci, foarte, foarte important pentru noi. A venit și un jucător nou la echipa noastră, Leroy Hurd, și cred că o să fie disponibil și va ajuta echipa, chiar dacă vine după o călătorie lungă, din America. Nu știu în ce condiții o să fie și el, dar cred că pe viitor o să ne ajute foarte mult. Aceasta este situația, dar noi vom da totul ca să câștigăm și să rămânem pe drumul cel bun în ligă, sezonul acesta. Cu toate aceste multe probleme, pe care le-am spus, sper ca astăzi, sala să fie plină. Acum echipa este bună, nu este completă, avem ghinion cu accidentările, dar avem caracter și cu mult ajutor de la fani, cred că avem șanse bune să câștigăm și astăzi”, a declarat antrenorul galben-albaștrilor, Miodrag Perisic.
Partida dintre CSU Atlassib Sibiu și SCM UCraiova, care se înscrie în etapa a XI a Ligii Naționale de Baschet Masculin, se joacă la Sala Transilvania, începând cu orele 19:45 și va fi transmisă în direct, pe Digi Sport.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu