baschet

CSU Sibiu s-a impus în fața celor de la SCM U Craiova cu 75-61 (grație unui joc excelent făcut de echipa lui Perisic. Nou venit LeRoy Hurd a fost unul din cei mai buni jucători de pe teren, alături de Lee și Calotă. Primarul Sibiului, Astrid Fodor a susținut echipa din tribună.baschet

Sibiul a revenit pe teren propriu după înfrângerea ghinionistă din ultimele secunde de la Mediaș, cu o dorință determinantă pentru o victorie în fața uneia din cele mai bune echipe ale campionatului.
În sala Transilvania au poposit oltenii de la SCM U Craiova, însă Miodrag Perisic le-a pregătit o surpriză acestora.
Cu un jucător nou și necunoscut pentru craioveni, Sibiul a dominat autoritar partida de la un capăt la celălalt. Noul venit LeRoy Hurd a făcut diferența în favoarea echipei sibiene. Ajutat de Lee, campion la recuperări, CSU a învins mai ușor decât se așteptau probabil și fanii echipei, cu 75-61, la capătul unei partide în care Sibiu și-a regăsit încrederea și a arătat că are forța necesară ca să emită reale pretenții în continuare, în acest sezon.

CSU:
Bojovic 12, Seals 6, Calotă 17, Hurd 22, Johnson 2, Lee 16

SCM Craiova:
Bureau 15, Vucurovic 12, Krstanovic 15, Boltic 4, Andrei 7, Otovic 8

Cu primarul în tribună
CSU Sibiu a fost susținută la meciul de vineri seară și de către primarul interimar al Sibiului. Astrid Fodor a venit la meci și a luat loc în sectorul VIP, având la gât și un fular în culorile echipei sibiene. Aceasta a aplaudat aproape la fiecare reușită a sibienilor și a plecat vizibil satisfăcută de spectacolul baschetbalistic.

Spectatori puțini
Sala Transilvania a fost ocupată doar pe jumătate la meciul de vineri seară. La tribuna A, erau cele mai multe locuri libere. În schimb în sectorul dedicat galeriei a fost aproape plin, fanii susținând și încurajând echipa pe tot parcursul meciului.

Debut excelent pentru Hurd
Sibiul a avut în jucătorul de 33 de ani, asul din mânecă în partida de vineri seară. Americanul a arătat că este un transfer reușit, chiar dacă a făcut doar două antrenamente alături de jucătorii din actuala sa echipă. Hurd a marcat 22 de puncte,  reușind nouă din cele treisprezece aruncări de două puncte și una din cele patru aruncări de trei puncte, dar și un număr de opt recuperări.

Foto: csufans.ro

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu