mihaela rădulescu recunoaște oficial că se iubește cu felix baumgartner. ce spune despre oțil!

Invitată la emisiunea lui Măruță de la Pro Tv, Mihaela Rădulescu a vorbit în premieră despre relația ei cu milionarul austriac Felix Baumgartner. Vedeta de televizune a explicat și ce nu a mers în realția cu Dani Oțil.mihaela radulescu

Radiind de fericire, cu zâmbetul larg pe buze și cu privirea strălucitoare, Mihaela Rădulescu a vorbit la emisiunera lui Cătălin Măruță despre relația pe care o are cu parașutistul austriac Felix Baumgartner.
Vedeta a recunoscut că se iubește cu sportivul “de talie mondială” de aproape două luni, dezvăluin că scânteia s-a aprins după ce i-a luat un interviu.
“Avem o relație de vreo două luni. Totul a pornit de la interviu. A fost un interviu foarte bine documentat, foarte bine făcut. Mi s-a mai întâmplat o dată în viață. După un interviu, mi s-a întâmplat cu Ștefan. La un an eram însurați. Este un erou al timpurilor noastre moderne. A fost o plăcere enormă pentru mine ca jurnalist să îi iau interviu. A fost foarte greu să îi iau un interviu. Am tot scris celor de la Red Bull să îmi aranjeze un interviu cu el. În doi ani am trimis vreo șase mailuri”, a mărturisit diva de la Monaco, la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Motivul despărțirii de Oțil
Mihaela se pare că era o femeie disponibilă în momentul în care l-a întâlnit pe Felix, după cum a dezvăluit ea pe hapilica. Vedeta a avut numai cuvinte de laudă la adresa mai tânărului ei fost iubit, Dani, despre care spune că este un “băiat de nota 10”, precizând că distanța a fost cea care le-a încheiat legătura amoroasă.
“Relația era închisă frumos, de amândoi. Este un băiat de nota 10. Și relația noastră a fost așa, de nota 10. S-a întâmplat să fie distanța motivul. Nici nunul dintre cei implicați nu se poate muta în viața celuilalt, ne-m prins și noi la un moment dat”, a spus Mihaela la Măruță.
Totuși, realizatoarea TV nu se gândește încă la căsătorie…
“Este o poveste nouă cu Felix. Era să se căsătorească cu iubita lui cu care a fost vreo 6 ani. S-au despărțit de un an și acum copilărește. El aparține tuturor. El trebuie lăsat să existe. E un băiat care arată cum arată, care are un farmec extraordinar, de ce nu și-ar trăi viața, câtă vreme nu este însurat, nu are obligații. Nu mă gândesc la nuntă. Eu locuiesc în continuare acasă la mine, la Monaco, cu copilul meu. Este tot o relație la distanță, dar dacă nu am găsit un monegasc disponibil. Nu mă interesează aspectul financiar. Am un job bine plătit. Uită-te la băiatul ăsta, crezi că te interesează partea materială?”, a completat ea.
În emisiune, Măruță a făcut și o glumă, insinuând că în unele fotografii Felix (45 de ani), ar semăna cu Dani Oțil (31 de ani). “În unele poze seamănă cu… (Dani Oțil)”, a râs Măruță.

Ultima oră

Comentariul meu