iarna

Meteorologii spun că în acest final de săptămână vom avea parte de ceață în zonele de deal și de munte ale județului, iar la mari altitudini va sufla și vântul mai tare. Duminică burnița și ploile se vor întoarce la Sibiu.iarna

Sâmbătă vremea va fi închisă în zonele joase, în special din sudul şi estul ţării, unde se va semnala ceaţă. În vest, la deal şi la munte soarele domină atmosfera, iar temperatura va creşte mai mult decât astăzi. Astfel sunt aşteptate maxime de la 0…2 grade în Câmpia Română, până spre 11…12 grade în Dealurile de Vest. Vântul va fi mai sprinten în vest şi pe crestele montane.
În capitală va fi ceaţă în special la începutul zilei şi din nou seara şi noaptea. În termometre vom avea 5, poate 7 grade.
Duminică ceaţa şi norii joşi persistă în sud şi est, unde pe arii restrânse poate să apară şi burniţa. În rest soarele se arată mai generos şi doar prin nordul şi nord-vestul ţării, trecător ar putea să cadă ploi slabe. Sub aspect termic, va fi cald pentru data din calendar în vest, la deal şi la munt, astfel la nivelul întregii ţări vor fi maxime între 2 şi 13 grade, cu cele mai scăzute valori tot în Câmpia Română.
În Bucureşti, ceaţă dimineaţa şi o maximă de 4…6 grade.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu