Sibiu Streetball Winter Edition

Asociația Eco Sport Team organizează în perioada 27 – 28 decembrie cea de-a treia ediție a turneului de baschet 3 la 3 “Sibiu Streetball Winter Edition”, ultima competiție sportivă a anului 2014.

Conceput ca o ediție de iarnă a turneului cu același nume, desfășurat în mod tradițional la Sibiu, în luna iulie, competiția oferă împătimiților acestui sport șansa de a se menține la un nivel competitiv chiar și în sezonul rece. Evenimentul se va desfășura indoor, în Sala Transilvania din Sibiu.

Turneu de nivel albastru
Ca și anul trecut, evenimentul este “FIBA endorsed” pentru că se desfășoară după regulile impuse de cel mai înalt for din acest domeniu, Federația Internațională de Baschet (FIBA). Evenimentele susținute de FIBA sunt împărțite pe opt categorii, de la alb la negru, negru fiind culoarea atribuită celor mai bine cotate turnee, în general etapele de Cupă Mondială. Competiția organizată  de Asociația Eco Sport Team este de nivel albastru ceea ce înseamnă că fiecare jucător va primi 600 de puncte în clasamentul FIBA pentru o victorie și 200 pentru o înfrângere.

Reguli de înscriere
Din acest motiv, înscrierile se vor face atât pe site-ul organizatorului, http://www.ecosportteam.ro/evenimente/sibiu-streetball-winter-edition, dar și pe www.3x3planet.com. Fiecare jucător trebuie să-și creeze un profil pe www.3x3planet.com înainte de a intra în competiție. Cei care nu sunt familiarizați cu acest sistem, pot solicita asistență echipei Eco Sport Team pe adresa office@ecosportteam.ro.
Taxa de înscriere este de 100 RON/echipă și se percepe doar pentru echipele înscrise la categoriile U 18, Open și + 35. Pentru echipele înscrise la categoria U14, nu se va percepe taxă.
Data limită de primire a înscrierilor este 23 decembrie 2014.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns