Știrbeț dat jos de la conducerea PMP Sibiu. A fost ales și noul lider

0 241

În urma evaluării rezultatelor de la alegerile Prezidenţiale din luna noiembrie 2014, Consiliul Executiv National al Partidului Mişcarea Populară a decis schimbarea conducerii Organizaţiei Judeţene PMP Sibiu şi formarea unei noi echipe de conducere colectivă.stirbet

Noua conducere este formată din trei co-preşedinţi, un secretar general, cinci vicepreşedinţi, opt secretari executivi şi câte un reprezentant din partea Organizaţiei de Tineret PMP Sibiu, Organizaţiei de Femei PMP Sibiu şi Organizaţiei de Pensionari PMP Sibiu. În acest moment, conducerea colectivă a organizaţiei este asigurată de Diana Simona Popa, Tocaciu Gheorghe Ovidiu şi Bogdan Pompiliu Adrian, în calitate de co-preşedinţi, numiţi până la organizarea alegerilor interne în cadrul PMP Sibiu.
“De la început ne-am dorit o echipă formată din oameni care nu au mai făcut politică, oameni profesionişti, corecţi şi cu dorinţa de a face ceva cu adevarat pentru sibieni. Noua conducere interimară are rolul să demonstreze acest lucru şi ulterior să fie confirmată prin vot în cadrul alegerilor interne de anul viitor. Este un bun prilej pentru ca oamenii să vină alături de noi şi să construim împreună <România Frumoasă>”, a declarat Diana Simona Popa, Preşedinte interimar PMP Sibiu.
“Nu am avut nicio ezitare să mă alătur acestei echipe şi să susţin fiecare cauză pe care o consider în interesul sibienilor. De când mă ştiu am fost aproape de oameni, fie că se întampla pe scena teatrului sau în viaţa de zi cu zi, în autobuz, pe strada sau cu vecinii mei. De fiecare dată am considerat că pot face mai mult pentru oameni şi îmi doresc să confirm această credinţă alături de noua echipă.”, a declarat actorul Cristian Stanca, Vicepreședinte Comunicare si Imagine, PMP Sibiu.
Anterior, funcţia de Preşedinte interimar PMP Sibiu a fost deţinută de Cornel Stirbet.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.