MESAJUL LUI IOHANNIS pentru familiile victimelor accidentului de elicopter de la Siutghiol

141

Presedintele ales al României si-a exprimat regretul profund fata de tragedia avuta loc luni in judetul Constanta si in urma careia patru persoane au murit.

Președintele ales, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj de condoleanţe în urma accidentului aviatic din judeţul Constanța şi a exprimat speranţa că se va afla cât mai repede, în urma anchetei, care au fost cauzele care au dus la producerea acestei tragedii.
„Îmi exprim regretul profund pentru tragedia care a avut loc ieri în județul Constanța și transmit sincere condoleanțe familiilor victimelor. Vă chem să le fim alături celor aflați în durere prin gândurile noastre de solidaritate și compasiune. Sper, totodată, că vom afla cât mai repede, în urma anchetei, care au fost cauzele care au dus la producerea acestei cumplite tragedii”, se arată în mesajul transmis de Klaus Iohannis.

Comandorul Petre Corneliu Cătuneanu, căpitanul comandor Ginel Claudiu Crăcănel, medicul Laura Vizireanu şi asistenta medicală Gabriela Camelia Harton şi-au pierdut viaţa în urma prăbuşirii, luni, în lacul Siutghiol din județul Constanța, a elicopterului SMURD, de tip EC 135, cu care se întorceau dintr-o misiune aeromedicală, după ce au transportat un pacient la Spitalul Județean Constanța.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.