mos craciun1

De câteva zile circulau diferite zvonuri prin oraș. Ba că nu e zăpadă, ba că de unde sanie, ba că nu se prea găsesc reni pe aici. Cu mare îngrijorare, o mulțime de copii se întrebau cum mai poate ajunge Moș Crăciun la Sibiu. mos craciun

Și pentru că nu se poate ca Moșul să lipsească de la sărbatorile de anul acesta, noi, cei mari, l-am invitat să vină … cu avionul! Toată suflarea s-a mobilizat pentru ca Mosul să ajungă de la Dortmund la Sibiu, cu aeronava Wizz Air, miercuri în 17 decembrie 2014.
Ne-am pus pe treabă, am împodobit brăduțul și am adunat aproape 200 de copii de toate vârstele în jurul lui. Copii au cântat și s-au jucat, în compania tinerilor actori de la Teatrul Vostru, pâna când aeronava a aterizat, la ora 11:25. Apoi au ieșit pe platformă și au urmărit, curioși, cum Moșul coboară cu greu din avion, sub povara sacului cu daruri.


Fericiți că a sosit, în sfarșit, l-au condus la căldura, lânga brad, i-au adus ceai și turtă dulce și l-au lăsat, doar puțin, să-și tragă sufletul. Și-au așteptat darul cuminți și au scotocit curioși prin pachete, s-au mai jucat în jurul bradului, apoi au plecat spre casă.
… Nu înainte de a se asigura că Moșul mai zăbovește câteva zile prin oraș, ca să ajungă și pe la ceilalți copii. Și, cel mai important, că se mai întoarce și anul viitor…

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.