parvulescu

Paul Pârvulescu pleacă din echipa stelistă după trei ani. Aflat în diszgrația lui Gâlcă, mijlocașul spune că a fost dorința lui să plece de la Steaua pentru că nu vrea să stea pe tușă tot timpul.parvulescu

După trei ani pe care i-a petrecut în Ghencea, Paul Pîrvulescu va juca din retur la Gaz Metan, club de la care şi fusese cumpărat de „militari”. „A fost dorinţa mea să plec de la Steaua pentru că aici în ultima vreme nu prea am mai evoluat. Nu vreau să stau să fac tuşa. Chiar dacă au existat mai multe variante pentru mine, am decis să merg la Mediaş pentru că acolo este casa mea. Sper să avem rezultate împreună!”, a declarat Paul în exclusivitate pentru Gazetă.
Mutarea a fost confirmată şi de Ioan Horoba: „Da, ne-am înţeles cu Pîrvulescu, dar şi cu domnul Gigi Becali. E un lucru bun că Paul se va întoarce la Gaz, aici va avea şansa să joace şi să ne ajute foarte mult în retur. Vom discuta în vară dacă va rămîne definitiv la noi”.
A doua variantă de împrumut pentru Pîrvulescu a fost Pandurii, unde a fost dorit de noul tehnician al gorjenilor, Edi Iordănescu.

Un moft al lui Gigi
Pîrvulescu a spus de mai multe ori înainte de a semna cu Steaua că este suporterul rivalilor de la Dinamo. Oficialii „cîinilor” chiar au negociat de mai multe ori cu Paul, dar pînă la urmă Becali l-a convins să semneze cu Steaua! După o discuţie pe care a avut-o cu Gigi, cu Argăseală şi cu Teia Sponte, Pîrvulescu a semnat pe DN 1 la kilometrul 145. Motivul? Steliştii n-au mai aşteptat ca Paul să ajungă la Bucureşti pentru că aflaseră că Nicolae Badea, preşedintele de atunci al lui Dinamo, voia să-l deturneze pe medieşean. Sursa: gsp.ro

800.000 de euro a plătit Steaua pentru transferul fotbalistului în ianuarie 2012

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.