INTERVIU din biroul PRIMARULUI ASTRID FODOR. VEZI ÎNREGISTRAREA!

6 1.100

Ora de Sibiu a fost în această dimineață în biroul primarului Sibiului, de undeam  transmis primul interviu în direct cu Astrid Fodor.fodor pope

Am aflat lucruri interesante despre orașul nostru, despre ce ne așteaptă în 2015 dar și despre omul Astrid Fodor, dincolo de funcția publică de primar al Sibiului.

În ultimii 4-5 ani au fost vehiculate trei zone în care se vor amenaja centre comerciale de tip Mall în Sibiu. Primarul Astrid Fodor a explicat care din aceste proiecte are șansele cele mai mari să se materializeze.

VEZI DETALII AICI

Urmăriți ÎNREGISTRAREA interviului în playerul de mai jos.

video

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
6 Comentarii
 1. Paraschiva scrie

  Felicitari pentu profesionalismul cu care abordati orice situatie si pentru realizarile deosebite,sunteti un om extraordinar care formeaza o echipa de exceptie. Succes!

 2. Andrei Popa scrie

  Tot respectul doamna Fodor. Va rugam sa candidati pentru a duce mai departe dezvoltarea acestui oras frumos. Suntem alaturi de dvs.

 3. Ionut Velceanu scrie

  O doamna cu experienta in administratie. O doamna serioasa si sigura pe ea. O doamna care poate continua proiectele Sibiului.

 4. Mary Popa scrie

  Pas cu pas se face totul. Nu poti avea peste noapte un oras perfect. Suntem totusi in Romania. Succes stimata doamna Fodor. Avem încredere in dumneavoastră!

 5. Cela scrie

  Poate dna primar -se intereseaza mai mult de aspectul strazilor dintre blocuri -din cartiere centrale –Milea si Mihai Viteazul. Si altele .E dezastru in cele mai multe locuri .Fostele centrale termice -nedezafectate care aduna i jurul lor gunoaie iense fiind un focar de infectii .sa nu mai vorbi de aspectul oribil–apoi gropi peste gropi trotuare sparte —O vizita pe jos nu ar strica ,Doar cu artifciile nu e destul sa ne audam ce frumos e orasul nostru

 6. Vitan Rodica scrie

  Am ascultat cu interes interviul d-nei Astrid Fodor,primarul interimar al Sibiului si am deplina incredere in puterea si capacitatea dansei de munca pentru a duce la indeplinire proiectele anului viitor si de a contribui la infrumusetarea si bunului mers a vietii cotidiene a Sibiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.