Ultimul hop acasă pentru CSU Sibiu în acest an. Vineri cu Piteștiul!

0 134

Sibienii lui Perisic joacă în Sala Transilvania cu una din revelațiile acestui tur de campionat. CSU are doi jucători accidentați înaintea ultimului meci de pe teren propriu în 2014.  Meciul va începe la ora 18.00.perisic

Piteștiul nu este deloc o echipă accesibilă așa cum s-a întâmplat în sezoanele trecute. Argeșenii nu au pierdut decât două partide în acest tur de campionat și au avut evoluții excelente, suferind doar două înfrângeri în 10 etape. De partea cealaltă Sibiul este într-o vădită creștere de formă, iar atmosfera este una bună în sânul echipei. ”Mă aștept la un meci dificil, un meci greu. Jucăm acasă și trebuie să ne protejăm avantajul pe care îl avem când jucăm acasă în campionat”, spune Brandon Johnson.
Miodrag Perisic știe că Piteștiul este o altă echipă în acest sezon și că vor veni la Sibiu să câștige. Chiar și așa acesta speră ca CSU să învingă la capătul celor patru sferturi ale partidei.
”Ca toate meciurile din campionat, mă aștept la un meci dificil. Din nou, nu vreau să mă repet, nu știu dacă echipa va fi completă sau nu, vom vedea mâine. Este ultimul meci pe care îl jucăm acasă, în campionat (n.r. anul acesta) și vom face tot ce este posibil pentru a-i face fericiți pe fani și să terminăm cu un rezultat bun. Piteștiul este o echipă care a pierdut doar două meciuri până acum, o echipă foarte bună, cu rezultate foarte bune. Se bate pentru poziția a doua în clasamentul campionatului, au ambiție, dar așa cum am mai spus, nu contează asta. Noi respectăm pe toată lumea în acest campionat, și pe cei de pe primul loc, și pe cei de pe ultimul, dar trebuie să facem tot ce este posibil, nu contează nici dacă vom fi compleți sau nu, să ne apărăm terenul și să reușim o victorie importantă petru noi și să terminăm anul în cel mai frumos mod posibil, pe terenul nostru”, a opinat Miodrag Perisic.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...