sibiu winter challenge

Azi începe cea de-a doua ediție Sibiu Winter Challenge – o zi dedicată sportului și petrecerii timpului în aer liber, în trei locații diferite: pârtia Arena Platoș, parcul de aventură Arka Park Păltiniș și Arka Park Indoor Climbing Sibiu.sibiu winter challenge

În intervalul orar 09.00-17.00, șapte zone sportive își așteaptă participanții la pârtia Arena Platoș: ski și snowboard pentru începători, workshop Salvamont Sibiu, săniuș, airsoft, hockey pe zăpadă și activități pentru copii.  Cei mici vor fi încântați de zona de activități distractive special amenajată pentru ei la baza pârtiei.
Mai mult, iubitorii de aventură sunt așteptați între 10.00 și 16.00 la Arka Park Păltiniș și Arka Park Indoor Climbing Sibiu ( Str. Frigoriferului nr.6 ), pentru a încerca forme inedite de mișcare: cățăratul pe panoul de escaladă, bouldering, parcurgerea de trasee și tiroliane. Toți participanții la aventura Arka Park vor beneficia gratuit de facilitățile oferite de acest loc de distracție, câte o oră fiecare, în intervalul 10.00-16.00.
La ora 20.00, o demonstrație de freestyle snowboarding, susținută de cinci dintre sportivii de top ai României, va face senzație pe pârtie. Cu această demonstrație de snowboarding activitățile sportive se încheie la Arena Platoș, urmând un afterparty incendiar al trupei Gojira & Planet H., precedat de un warmup party cu DJ MikeOne.

Distracție la hockey pe zăpadă și pe pârtia de săniuțe
Păstrând tradiția primei ediții a evenimentului, la baza pârtiei Arena Platoș va fi amenajat un teren de hockey, adaptat la condițiile de iarnă. Iubitorii acestui sport pot practica și această alternativă de hockey pe zăpadă, foarte distractivă și solicitantă în același timp. Se vor respecta regulile de bază ale hockey-ului, iar echipele angrenate în competiții vor fi supravegheate și îndrumate de către un instructor specializat. Cei care doresc să se distreze mai tradițional, au la dispoziție pârtia de săniuș.

Lecții gratuite de ski și snowboard
Cei care doresc să învețe să skieze sau să practice snowboardingul, vor fi norocoși astăzi, pentru că doi instructori specializați vor sta la dispoziția doritorilor în intervalul 09.00-17.00, pentru cursuri de inițiere gratuite. Programările se pot face direct la fața locului.

Workshop Salvamont Sibiu
Echipa Salvamont Sibiu, va avea o zonă dedicată în cadrul evenimentului, unde pe timpul zilei va oferi oamenilor informații și sfaturi utile despre supraviețuirea în situații limită.  Acest info point este foarte important pentru iubitorii muntelui și ai sporturilor de iarnă.

Airsoft – sport al minții și al corpului
La fel ca la ediția 2013, pasionații de sporturi interesante și extreme, în egală măsură, au posibilitatea să practice airsoftul – un sport al minții și al corpului, care combină adrenalina specifică sporturilor extreme cu profunzimea și atenția unui joc de șah. Clubul de tir Overload va fi prezent într-o zonă special amenajată și va face o prezentare a acestui sport interesant, airsoftul, care se adresează persoanelor de orice vârstă. În cadrul Sibiu Winter Challenge vor fi prezentate echipamentele de airsoft și se vor face întreceri de tir pentru cei care acceptă această provocare.
Accesul este liber la toate activitățile proiectului.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu