accident mohu autocar atlassib moldova

În urma accidentului rutier din zona Mohu unde s-a răsturnat un autocar,  la UPU Sibiu au fost aduse şase persoane: 5 pasageri şi şoferul.accident mohu autocar atlassib moldova

Aceştia au fost preluaţi de medici şi supuşi investigaţiilor medicale amănunţite. Din fericire majoritatea pacienţilor vor pleca cu recomandări, doar un singur caz necesitând internare.

În urma investigaţiilor s-au stabilit următoarele diagnostice:

1. Femeie născută în 1956, cu domiciliul în Piatra Neamţ: contuzie cervicală, contuzie toracică şi contuzie de bazin. Nu este nevoie de internare, pleacă cu recomandări.

2. . Femeie născută în 1968, cu domiciliul în Braşov: traumatism cranio-cerebral deschis, contuzie torace, contuzie arcuri costale. Nu este nevoie de internare, pleacă cu recomandări.

3. Bărbat, născut în 1963, cu domiciliul în Focşani: fractură deschisă umăr. S-a intrat direct în sala de operaţie iar bărbatul va fi internat în cadrul Secţiei Clinice Ortopedie.

CLICK AICI CA SĂ VEZI VIDEO ȘI FOTO DE LA ACCIDENTUL DE AUTOCAR DE LA MOHU

4. Femeie născută în 1966, cu domiciliul Râmnicu Sărat: plagă escoriată antebraţ, contuzie obraz drept. Nu este nevoie de internare, pleacă cu recomandări.

5. Femeie născută în 1982, cu domiciliul în Focşani: Traumatism cranio-cerebral închis,  contuzie toracică.

6. Şoferul : bărbat, născut în 1984 – pentru recoltare probe alcoolemie; fără alte probleme.

Un al şaptelea pacient, femeie de 25 de ani, a fost dusă direct la Spitalul Militar.

VEZI AICI VIDEO CU MĂRTURIILE PASAGERILOR DIN AUTOCAR!

Victime din Focșani și Făgăraș
Din păcate pentru doi din pasagerii autocarului nu s-a mai putut face nimic. O femeie din municipiul Făgăraș și un bărbat din Focșani, au  murit pe loc în urma acestui accident.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=_YL2PKfZ4d0″]

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns