bagaje calatori atlassib accident mohu

Călătorii din autocarul care s-a răsturnat pe DN1 și-au vărsat năduful după ce au fost la un pas de moarte în autocarul Atlassib, care s-a răsturnat la Mohu și în urma căruia două persoane au murit, iar alte șapte au ajuns în spital.bagaje calatori atlassib accident mohu

Pasagerii din autocarul cu care se întorceau din Italia arată cu degetul către șoferul aflat la volan. Mai mult aceștia spun că șoferii de la Atlassib nu ar fi respectat programul de odihnă și au mers aproape non-stop, iar din această cauză erau obosiți.

VEZI AICI VIDEO CU MĂRTURIILE PASAGERILOR DIN AUTOCAR!

”Veneam de la Roma. Șoferii nu au dormit deloc. Nu a păstrat distanța față de cel din față și așa am ajuns în șant. Au murit doi oameni nevinovați. Au mers în continu. Au făcut pauză doar jumătate de oră. Absolut deloc nu au dormit. Se schimbau la patru ore. Dacă apucau să doarmă 15 minute, dar eu cred că nu au dormit. Am mers repede…”, au spus cei care au scăpat teferi în urma accidentului de la Sibiu.

VEZI AICI DE UNDE SUNT VICTIMELE ȘI RĂNIȚII ȘI ÎN CE STARE SUNT LA SPITAL!
Din păcate două persoane au murit pe loc în urma accidentului de la Mohu. Alte șapte persoane și un copil au fost transportate de urgență la trei spitale din oraș.

CLICK AICI CA SĂ VEZI VIDEO ȘI FOTO DE LA ACCIDENTUL DE AUTOCAR DE LA MOHU

[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=A_DNRj_-yjA”]

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

4 Commentarii

Lasă un răspuns

  1. Cînd am lucrat la Atlassib si făceam graficul de circulație si am solicitat 4 șoferi pt o cursa de Spania ,dl Carabulea mi-a replicat sec daca ii plătesc eu ii angajează. Se cunoaște cum se lucra cu 2 șoferi cursa de Suceava Padova. Cu foi de liber la Arad la Padova.

  2. Anonim, are dreptate dl. Dragomir.Carabulea , si altii ca el, vor sa faca economie la salarii si atunci prefera sa plateasca niste ore suplimentare soferilor , nu sa angajeze personal. Asa ca , seful mafiei tesute in jurul firmelor, este chiar patronul.

  3. Nu stiu daca patronii au cunostinta despre mafia tesuta in jurul firmei lor. Acesti soferi sunt inconstienti se schimba, si in loc sa se odihneasca stau de vorba sau acompaniaza cite o fufa … Si aici ,este acelas lucru.In Spania mai avem si celebrul popa care se ocupa de tot felul de smenuri cu angajatii Atlasib .Acesti indivizi cistiga mai mult decit patronii firmei fara sa investeasca nimic si fara sa plateasca impozite..si trateaza clienti cu o lipsa totala de respect ca si cum am fi sclavi lor ,cumva noi am depinde de ei si nu invers .SA NU UITE CA BANII PE CARE II BAGA IN BUZUNAR SUNT AI NOSTRII SI NOI SUNTEM CEI CARE LE DAM SA MANINCE ASA CA NOI CLIENTII SUNTEM STAPINI LOR NU INVERS EI SUNT DOAR SIMPLI ANGAJATI CARE TREBUIE SA-SI INDEPLINEASCA INDATORIILE DE SERVICI…..

  4. din cauza patronilor sa ajuns in aceasta situatie pentru ca ai obliga pe soferi sa mearga non stop nerespectind timpii de mers amenintindui cai da afara si ca la poarta asteapta sute de soferi sai inlocuiasca ar trebuii pedepsiti coordonatorii de transport si administratorul pentru ca asa se intimpla si cu soferii de tir