Super petrecere de Revelion la Arena Platoș din Păltiniș

233

Patru dintre cei mai în vogă DJ români ai momentului vor anima petrecerea de Revelion la Arena Platoș. Între orele 22 și 24 toată lumea va schia gratuit.revelion arena platos

Arena Platoș organizează de Revelion cea mai cool petrecere a anului. DJ Vasile, Rolf Ono, Dru Klein și DEX vor mixa întreaga noapte, începând cu ora 22, în imensul cort ce va fi amenajat în parcarea complexului de ski și snowboard.
Seara va începe cu un program spectaculos pe pârtie unde Arena Platoș se va prezenta publicului în întreaga sa splendoare. Coborârea instructorilor de ski, a ratrack-urilor, precum și spectaculosul cerc de foc prin care se va trece pe schiuri, pe placă, cu snowmobilul și chiar cu motocicleta enduro vor asigura un spectacol unic pe pârtiile din România. Iar între orele 22 și 24 toate pârtiile complexului vor fi deschise gratuit pentru toți schiorii și snowboarderii.
Petrecerea va începe în jurul orei 22 cu DEX, urmat de Rolf Ono, Dru Klein și DJ Vasile. Accesul la petrecere se face pe bază de bilet, care costă 30 de lei. Arena Platoș împreună cu Agenția de Turism Carpathian Travel pun la dispoziție transport dus și retur din Sibiu.

Microbuze pentru transport Sibiu – Păltiniș și retur
În 31 decembrie, din Sibiu vor urca microbuze din oră în oră începând cu ora 17. La ora 22, pe lângă microbuz va fi disponibil și un autocar de 50 de locuri. Returul se face începând cu ora 1 până la ora 7, din oră în oră, iar autocarul va pleca la ora 4. Rezervarile se fac pe email la skibus@arenaplatos.ro sau biletele se pot cumpăra direct online cu cardul folosind linkul http://www.carpathian-travel-center.com/en/skibus. Prețul unui bilet este 20 de lei / cursă. Pentru cursele de Revelion, alegeți stațiile însemnate cu cursă nocturnă. Prioritare la îmbarcare vor avea cei cu bilete cumpărate dus-întors sau cu rezervare prealabilă.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.