fodor 2

Astrid Fodor a vorbit într-un interviu acordat pentru oradesibiu.ro ce nu îi place în orașul pe care îl administrează după plecarea lui Klaus Iohannis. Primarul interimar are însă și străzi preferate în oraș.fodor 2

Astrid Fodor recunoaște că sunt zone în Sibiu care nu îi plac și care au nevoie de reabilitare. Primarul Sibiului spune că zona Dioda este o zonă care nu îi place în momentul de față și că acolo se vor face reparații în viitorul apropiat.
”Sunt mai multe zone care nu sunt pe placul meu. Sunt realistă. Reabilitarea Sibiului a început încă din anul 2000. Normal că mai sunt zone unde nu s-a ajuns, dar etapizat toate zonele vor fi rezolvate. De exemplu o zonă care nu îmi place acum este zona Dioda. Mai este și zona Mihai Viteazu, între blocuri”, a spus Astrid Fodor pentru Ora de Sibiu.

VEZI ȘI: VIDEO Sibiul va avea un Mall în zona centrală a orașului. Primarul Fodor știe de proiect!

Iubește străzile din Centrul Istoric
Întrebată să dea un exemplu de stradă care îi place și pe care obișnuiește să se plimbe, primarul interimar al Sibiului a mărturisit că este ”fan” al străzilor istorice.
”Acum cred că toți sibienii au o stradă preferată. Îmi plac strazile Nicolae Bălcescu, Cetății și 9 mai, acum că a fost reabilitată. Străzile istorice îmi plac. Pe acolo îmi place să mă plimb și să mă uit la clădiri. Deci trăiesc când mă plimb prin această zonă”, a mai spus Fodor pentru oradesibiu.ro.

CLICK AICI CA SĂ VEZI VEZI ÎNTREG INTERVIUL CU ASTRID FODOR ȘI CE SPUNE PRIMARUL SIBIULUI DESPRE POSIBILA ANEXARE A ȘELIMBĂRULUI DE CĂTRE SIBIU

Schimbări în bine în 2015
Cât despre ceea ce se va schimba în Sibiu, pe parcursul anului viitor, Astrid Fodor spune că încă 30 de străzi vor intra în reprații și modernizări. ”În fiecare an se schimbă ceva în bine. Deja numai faptul că înaintăm cu lucrările de infrastructură arată că Sibiul se schimbă în bine. Bineînțeles de exemplu la anul noi vom face lucrări pe aproape 30 de străzi. Un disconfort va fi cu siguranță”, a mai declarat Fodor.
VEZI MAI JOS DECLARAȚIILE COMPLETE ALE LUI ASTRID FODOR
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=950lqCNL5Xo”]

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu