Autostrada A1, dintre Sibiu și Orăștie a devenit un adevărat patinoar pentru șoferi. Aceștia se plâng că deszăpezirea este inexistentă, iar imaginile filmate de ei și trimise pe adresa de email de la Ora de Sibiu, arată exact acest lucru.autostrada sibiu orastie

Cine s-a aventurat în ultimele două zile pe autostrada A1 și a sperat că va găsi acolo un carosabil curăți de zăpadă, a avut parte de o surpriză neplăcută. Ambele sensuri de mers între Sibiu și Orăștie arată mai rău decât multe din drumurile naționale.

Carosabilul este acoperit cu un strat consistent de zăpadă, iar utilajele de deszăpezire sunt inexistente. ”Este de necrezut ce se întâmplă. Abia se poate merge!”, spune un șofer sibian, care ne-a trimis ca dovadă și imaginile video de mai jos.

CNADNR-ul spune că se acționează non-stop
Într-o informare privind situația drumurilor și autostrăzilor naționale, Compania Națională de Drumuri și Autostrăzi din România susține că totul se face conform normelor în vigoare.
”Împotriva depunerii poleiului şi a zăpezii pe suprafaţa părţii carosabile se acţionează în continuare pe întreaga reţea de drumuri naţionale şi autostrăzi cu utilaje de deszăpezire şi material antiderapante (sare, nisip, alte produse chimice cu efecte de degivrare), conform normelor în vigoare”, se arată într-un comunicat al CNADNR.
În realitate lucrurile stau total diferit. Priviți imaginile de mai jos!

video

Join the Conversation

9 Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 1. Trebuia s-a te duci pe drumul Cisnadiei s-a vezi cei acolo.Mie mi-a fugit spatele de mi s-a pus masina de-a latu cum are tractiune spate

 2. deja m-am saturat de presa de peste tot. baga strambe ca e senzational. restul soferilor sunt ok, ei baga strambe. ia mai take a break and chill

 3. se merge bine, ce dorea sa mearga cu 130; se merge in conditii de iarna, fata de alte dn-uri arata bine…

  1. nu conteaza cu cat doreste sa mearga , imp. e ca nu s-a facut deszapezirea. poti merge si cu 130km/h in conditii de iarna cu carosabil curat.

   1. Si marmota invelea ciocolata in staniol. Cam cat de curat vrei sa fie asfaltul in conditii de iarna? Nici macar pe ploaie nu ai voie cu 130 pe autostrada, si tu vrei sa mergi iarna cu viteza aia? Ce-i drept, fiecare face cum si cat il duce capul.

   2. Limita pe autostrada stimabile pe carosabil umed sau alunecos este de 80km/h. E o limita oficiala semnalata de indicatoare atat pe parcursul autostrazii cat si la intrarea pe autostrada..

    Ai face bine sa o inveti stimabile pana nu te infigi in parapeti.