Primăria Sibiu și Casa de Cultură a Municipiului Sibiu îi invită pe sibieni în Piața Mare la trecerea dintre ani, unde pe scenă se va desfășura un program foarte divers, gândit să fie pe gustul cât mai multor spectatori.

Programul Revelionului 2015 din Piața Mare va începe la ora 22. Pe scenă vor urca pe rând cunoscutul cântăreţ de rap Nana, trupa dance Fun Factory, dar şi nume româneşti cunoscute publicului precum solistul de muzică populară Sebastian Stan, trupa pop-rock The Black Star şi două trupe cu un stil original: Domino şi Arhaica. Prezentatorul evenimentului va fi Cătălin Măruţă.
Puțin înainte de miezul nopții, primarul interimar al Sibiului, doamna Astrid Fodor va fi alături de sibieni, urcând pe scena din Piața Mare pentru a da bun venit noului an. Pentru organizarea acestui eveniment, Primăria Sibiu a alocat din bugetul local suma totală de 350.000 lei.

Iată programul de intrare în scenă a artiștilor, pe ore:
22:00 Prezentare Cătălin Măruţă
22:03 Trupa Arhaica
22:28 Trupa Black Star
22:53 Sebastian Stan
23:18 Trupa Domino
23:36 Fun Factory
00:00 Cuvântul primarului interimar al Sibiului, doamna Astrid Fodor
foc de artificii
00:20 NANA
00:50 Cătălin Măruţă – încheiere

Join the Conversation

6 Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Intradevar, sunt necunoscuti dar nu asta conteaza. Daca se pricep sa faca atmosfera este super. Artistii cunoscuti sunt deja acolo unde se scoate cascaval adevarat din buzunar.