VIDEO Veste excelentă pentru CSU Sibiu de la primarul Astrid Fodor. Iată ce a decis primarul Sibiului!

0 143

Cea mai galonată echipă de baschet a județului și totodată singura care mai face performanțe la nivel de sport de echipă în Sibiu, va beneficia în 2015 de o finanțare mai consistentă din partea primăriei. Edilul Astrid Fodor crede că performața trebuie susținută.hurd csu sibiu

CSU Sibiu ar putea să aibă un buget mai mare în acest an, cel puțin în privința susținerii venită din partea autorităților locale.
Într-o perioadă în care la nivel local, afaceriștii și milionarii sibieni ocolesc susținerea singurei echipe care mai face performațe notabile la nivel național, un ajutor vine chiar de acolo de unde echipa primește an de an bani. Primarul Astrid Fodor spune că finanțările pe agenda sportivă 2015, pentru echipele care fac performațe vor crește, iar CSU Sibiu nu va fi ocolită.
”Să ne aducem aminte că și domnul Klaus Iohannis a pledat pentru susținerea sportului de performanță, dar oamenii de afaceri își orientează banii după cum consideră ei că este bine. Noi ca municipalitate vom încerca în continuare să finanțăm pe bază de proiecte și eu zic că aceasta este calea cea bună, deoarece fiecare sport beneficiază de finanțare dacă depune un proiect sustenabil. Din punctul meu de vedere finanțările pentru echipele care fac performanță ar putea să crească un pic. Nu spectaculos, dar ar putea să crească un pic. Comisia va decide, dar cu siguranță că va anliza situațiile și din acest punct de vedere al performanței, pentru că la sport acest lucru contează”, a spus Astrid Fodor, într-un interviu acordat pentru Ora de Sibiu.

Iubește baschetul
Astrid Fodor este pasionată de baschet. Actualul primar este un spectator fidel la meciurile de acasă ale echipei sibiene și spune că acest sport este pe placul său.
”Baschetul îmi place foarte mult pentru că este un sport foarte dinamic. Nu te plictisești în nici un moment. Este un sport care te face să te mai gândești la nimic când ești acolo și trăiești la maxim. Mie îmi place foarte mult!”, a mai spus Fodor în interviul acordat pentru site-ul nostru.
VEZI MAI JOS ÎNTREG INTERVIUL ACORDAT DE ASTRID FODOR PENTRU ORA DE SIBIU

video

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.