Inspectorii ies la vânătoare de sibieni care NU au curățat trotuarele de zăpadă!

0 148

Inspectorii Serviciului de Administrare a Domeniului Public și Privat precum și agenții Poliției Locale au patrulat în teren în aceste zile, reamintind sibienilor că au aceste obligații. Amenzile sunt cuprinse între 100 și 200 de lei pentru persoane fizice și între 250 și 350 de lei pentru persoanele juridice.trotuare zapada

Un alt aspect foarte important este acela al curățării trotuarelor. Reamintim sibienilor, persoane fizice sau persoane juridice, că au obligația conform HCL 210/2001, articolul 1, litera e și articolul 6 litera o de a curăța trotuarele din fața casei sau firmei pe care o dețin. Conform aceluiași act normativ local, după curățirea trotuarelor de zăpadă, pe acestea trebuie împrăștiate substanțe antiderapante și împotriva poleiului. La fel de importantă este și prevederea care stipulează că aruncarea zăpezii din curți pe trotuare sau pe carosabil este interzisă.

Amenzi pentru leneși
Inspectorii Serviciului de Administrare a Domeniului Public și Privat precum și agenții Poliției Locale au patrulat în teren în aceste zile, reamintind sibienilor că au aceste obligații. În contextul temperaturilor scăzute care au dus la formarea gheții și mai ales în contextul în care se anunță noi căderi de zăpadă, inspectorii municipalității vor trece în următoarele zile la aplicarea de amenzi celor care nu respectă aceste prevederi. Amenzile sunt cuprinse între 100 și 200 de lei pentru persoane fizice și între 250 și 350 de lei pentru persoanele juridice.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.