Deszăpezire cu toate utilajele în Sibiu. Tu ești mulțumit?

2 351

Municipalitatea sibiană a anunțat duminică după amiază că toate cele 13 utilaje au acționat în teren pentru deszăpezire. Reprezentanții primăriei spun că s-au folosit și plugurile pentru a îndepărata zăpada căzută pe carosabil. zapada sibiu

”Începând cu ora 14, alte 5 utilaje cu plug au intrat pe trasee. Măsura suplimentării numărului de utilaje a fost luată în contextul căderilor masive de zăpadă”, spune Mirela Gligore, de la Biroul de Presă al Primăriei Sibiu.
Municipalitatea face de asemenea apel către sibieni să sprijine Primăria în acțiunile ei, în sensul de a curăța trotuarele din fața casei sau a firmei pe care o dețin, această măsură fiind extrem de importantă pentru siguranța pietonilor. ”De asemenea, îi rugăm să NU arunce zăpada de pe trotuare pe carosabil”, a mai spus Mirela Gligore.

Tu ești mulțumit de cum s-a făcut deszăpezirea în oraș? Pe strada ta au trecut utilajele? Trimite-ne foto si video pe oradesibiu@gmail.com sau lasa un comentariu mai jos ori pe pagina noastră de Facebook!

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
2 Comentarii
  1. m scrie

    si in Strand e cam la fel..

  2. mn scrie

    daca as locui in valea aurie as fi cel mai nemultumit sibian

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.