Ora de Sibiu
Știri in direct

Record de pasageri la Aeroportul Internațional Sibiu în 2014

282

Pentru anul 2015 se prefigurează același trend crescător, de bun augur atât pentru Aeroportul Internațional Sibiu, cât și pentru întreaga comunitate din țară și din afară, în slujba căreia depunem întregul efort și interes.aeroportul sibiu

Anul 2014 s-a încheiat cu rezultate pe măsura așteptărilor și încununează eforturile susținute de Aeroportul Internațional Sibiu, cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu, în două direcții importante: pe de o parte intensificarea eforturilor de a atrage companii aeriene interesate să opereze noi rute, solicitate de comunitatea sibiană și din împrejurimi, iar pe de altă parte de creșterea frecvențelor de zbor pentru rutele deja existente, în așa fel încât să fie utilizată optim infrastructura aeroportuară.

[contextly_auto_sidebar id=”vhQ03FIuwhyuryjsZxsuxyPJ8NhcZKHI”]

Un sfert de milion de pasageri
Numărul de pasageri îmbarcați, respectiv debarcați a atins cifra de 215.952, iar numărul de pasageri aflați în tranzit s-a ridicat la 34.480. Astfel, anul 2014 este primul an în care Aeroportul Internațional Sibiu a depășit cifra de 200.000 de pasageri îmbarcați-debarcați și 250.000 de pasageri deserviți.
Noile destinații, Londra și Dormtund, operate de cel mai nou partener al nostru, compania Wizzair, precum și destinațiile de vacanță specifice sezonului estival – cele doua curse charter spre Antalya şi Rhodos, operate de Air Bucharest, au contribuit la creșterea numărului de pasageri, alături de creșterile de trafic ale partenerilor noștri tradiționali, Lufthansa, Austrian Airlines, Tarom și Blue Air.
De aceeași maniera a crescut și numărul total de mișcări aeronave, cu aproape 100, de la 4.805 mişcări în anul 2013 la 4.902 în 2014.
Pentru anul 2015 se prefigurează același trend crescător, de bun augur atât pentru Aeroportul Internațional Sibiu, cât și pentru întreaga comunitate din țară și din afară, în slujba căreia depunem întregul efort și interes.

 

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și
kdeco.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...