157704 thumb

Paul Pîrvulescu va juca la Viitorul lui Gheorghe Hagi după cum a confirmat de impresarul jucătorului, Anamaria Prodan. Salariul a fost motivul pentru care transferul a picat, după spusele președintelui Gaz Metan Mediaș, Ioan Horoba.

Horoba a declarat pentru DIGI SPORT  că fotbalistul a fost cel care l-a contactat, în luna decembrie, pentru a-i spune că ar vrea să vină ca împrumut la Gaz Metan, fiindcă la Steaua nu prindea echipa.

Horoba și Pîrvulescu au avut o întâlnire încheiată cu un acord verbal, însă fotbalistul a revenit peste două zile cu un telefon, cerând o suplimentare a salariului pe care avea să-l primească, fiindcă Steaua nu a dorit să contribuie în niciun fel.

“L-am dorit foarte mult pe Paul Pîrvulescu, încă de acum o lună sau o lună și jumătate, din momentul în care el m-a sunat și mi-a spus că ar vrea să joace la Gaz Metan Mediaș. A spus că vrea să vină acasă și să joace, pentru că la Steaua nu prea a putut. Voia să se pună pe picioare pentru Steaua și era vorba de un împrumut până la vară.”, a declarat Ioan Horoba, în cadrul emisiunii “Digi Sport Special”.

“M-am întâlnit cu el la Cluj, am bătut palma și >>>mergi la sursa articolului

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu