Ora de Sibiu
Știri in direct

VIDEO Descinderi într-o ”fabrică” de produse tradiționale la Sibiu. Polițiștii erau să leșine din cauza mizeriei!

253

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Economice au făcut un control inopinant la o unitate de producere mezeluri și produse din carne în cartierul Terezian, pe strada Țiglari. Măcelăria arăta mai rău ca o cocină de porci!mezeluri stricate

Spre exemplu, în cadrul acţiunilor efectuate, poliţiştii sibieni au identificat în municipiul Sibiu, un imobil format dintr-o curte şi mai multe încăperi, locaţie neavizată sanitar de către instituţiile statului, unde se desfăşurau activităţi de tranşare carcase de carne, prelucrate şi comercializate fie direct către populaţie, fie prin intermediul unui magazin aflat în imediata apropiere a acestei locaţii. 3 persoane care au achiziţionat produse din carne de la această sursă au necesitat internarea, fiind afectate fizic.
”Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Economice şi reprezentanţii DSVSA Sibiu  au luat măsuri de sigilare a încăperilor imobilului unde se desfăşurau activităţi de procesare şi comerţ ilegal, fiind prelevate totodată, probe din cele 700 kg carne şi preparate identificate şi indisponibilizate”, spune Luciana Balteș, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu. [contextly_auto_sidebar id=”lDCVQj1kljsYPdSAmA6C9XVDShX9QxNO”]

Vindea produsele în magazinul unui prieten

În ceea ce priveşte societatea prin intermediul căruia se vindeau produsele de carne, administratorul a fost sancţionat contravenţional pentru desfăşurarea de activităţi de măcelărie în condiţii improprii cu amendă în valoare de 600 de lei conform H.G. nr. 984/2005 şi suspendarea temporară a activităţii magazinului. Interesant este faptul că producătorul nu vindea produsele într-un magazin propriu.

Mai exact el le producea acasă, într-o locuință pe strada Țiglari, iar apoi acestea ajungeau în magazinul prietenului, acesta fiind situat pe aceeiași stradă.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în consum de carne sau produse din carne provenite din tăieri de animale sustrase controlului veterinar, dacă acestea sunt vătămătoare sănătăţii, în conformitate cu art. 358 alin. 2 din Codul Penal.

Primește titlurile instant

loading...
Loading...

Citește și
1 Comentariu
  1. dovlecel spune

    „inopinat” mai astia de puneti voi titluri si subtitluri 😀

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...