cimitir

Reprezentanţii municipalităţii sibiene au prezentat, luni, bugetele alocate pentru diverse lucrări necesare la Casa de Cultură, Cimitirul Municipal şi Serviciul Locativ, suma totală ridicându-se la aproximativ 3 milioane lei.

cimitir

Primăria Sibiu a alocat, pentru 2015, fonduri pentru lucrări de exitindere, etajare și reamenajare a sediului Casei de Cultură a Municipiului Sibiu, în valoare de 1 milion de lei, iar Cimitirul Municipal va primi, 411.000 de lei pentru modernizarea aleilor.

[contextly_auto_sidebar id=”0TrqDQwrOjb5pfpKf9yQUasnMQlEo9R3″]

“Cimitirul Municipal Sibiu va primi în 2015 fondurile pentru a continua modernizarea aleilor (411.000 lei), iar din resurse proprii va continua amenajarea de spații de producție și pentru a începe reabilitarea clădirii administrative din stânga intrării principale (137.000 lei)”, se arată într-un comunicat remis presei de către reprezentații Primăriei.
De altfel, municipalitatea sibiană a anunţat că din buget, pentru 2015, Serviciul de Administrarea Fondului Locativ va primi aproape 1,5 milioane lei pentru amenajarea a 8 locuințe în fostul Club Ilie Pintilie de pe Strada Câmpului.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu