300.000 euro pentru cimitir şi Casa de Cultura

0 195

Reprezentanţii municipalităţii sibiene au prezentat, luni, bugetele alocate pentru diverse lucrări necesare la Casa de Cultură, Cimitirul Municipal şi Serviciul Locativ, suma totală ridicându-se la aproximativ 3 milioane lei.

cimitir

Primăria Sibiu a alocat, pentru 2015, fonduri pentru lucrări de exitindere, etajare și reamenajare a sediului Casei de Cultură a Municipiului Sibiu, în valoare de 1 milion de lei, iar Cimitirul Municipal va primi, 411.000 de lei pentru modernizarea aleilor.

[contextly_auto_sidebar id=”0TrqDQwrOjb5pfpKf9yQUasnMQlEo9R3″]

„Cimitirul Municipal Sibiu va primi în 2015 fondurile pentru a continua modernizarea aleilor (411.000 lei), iar din resurse proprii va continua amenajarea de spații de producție și pentru a începe reabilitarea clădirii administrative din stânga intrării principale (137.000 lei)”, se arată într-un comunicat remis presei de către reprezentații Primăriei.
De altfel, municipalitatea sibiană a anunţat că din buget, pentru 2015, Serviciul de Administrarea Fondului Locativ va primi aproape 1,5 milioane lei pentru amenajarea a 8 locuințe în fostul Club Ilie Pintilie de pe Strada Câmpului.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...