VIDEO Alegerile anticipate pentru primăria Sibiu, ȘANSE MICI SĂ MAI FIE ORGANIZATE. Iată motivul!

0 136

Primăria Sibiu are toate șansele să fie condusă interimar de către Astrid Fodor, până la alegerile locale din 2016. Deputatul FDGR, Ovidiu Ganț, a explicat marți cum poate Guvernul să NU organizeze alegeri interimare.fodor si iohannis 2

Ganț spune că legea este clară și în mod normal la Sibiu ar trebui să fie organizate alegeri anticipate în acest an. Totuși Guvernul poate să nu organizeze alegeri, din simplul fapt că legea nu prevede sancțiuni în cazul în care nu este respectată.
”Legea spune clar. Se organizează alegeri anticipate cu excepția ultimelor șase luni până la alegerile regulate. Problema este alta. Ea nu prevede sancțiuni! În lege nu scrie ce se întâmplă dacă Guvernul nu face alegerile. Locul lăsat vacant de președintele României să fie ignorat și să nu fie organizate alegeri anticipate, nu cred că e posibil așa ceva. Refuz să cred așa ceva”, a spus marți Ganț, într-o conferință de presă organizată la sediul FDGR Sibiu.
”E obligatoriu să fie făcute alegeri anticipate! Legea te obligă să le faci. Indiferent ce aș crede eu, e obligatoriu. Dacă mă întrebați pe mine, eu cred că e foarte bine să se facă alegeri anticipate. Cetățenii acestui oraș au dreptul să își aleagă primarul. Nu există discuții de altceva”, a mai spus acesta.

IATĂ MAI JOS DECLARAȚIILE LUI GANȚ DE LA SIBIU

video

[contextly_auto_sidebar id=”N4ctXXA2SnvaGiIbgQY9bIfdd9C92Aj7″]

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.