VIDEO – Ganț NU VREA o ALIANȚĂ FDGR – PNL pentru CANDIDATURA lui FODOR la Primăria Sibiu

0 115

Deputatul Forumului Democrat al Germanilor din România a declarat marți într-o conferință de presă că Astrid Fodor nu are nevoie de ”manevre” cu PNL ca să ajungă primar la Sibiului.gant deputat2

Ovidiu Ganț a spus marți la sediul FDGR că după părerea lui formațiunea care o va susține pe Astrid Fodor pentru candidatura la funcția de primar, nu are nevoie de nici o mână de ajutor din partea PNL-ului.
”Nu știu. E posibil să discute colegii de aici cu cei de la PNL. Eu nu cred că doamna Fodor are nevoie de vreo alianță ca să câștige alegerile. Părerea mea este că o să câștige sigur. [contextly_auto_sidebar id=”yWD1RN0yN33NvLevu3gANd3s02GRV3qG”]Întrebarea este ce se întâmplă după aceea. Mai vedem, dar și așa discuția nu e pentru anul acesta. Discuția poate fi interesantă din 2016 pentru un mandat întreg, dar repet. În ceea ce mă privește cred că avem un candidat foarte potrivit pentru această funcție. Am toată încrederea că o să câștige și nu are nevoie de nici un fel de manevre pentru a ieși primar”, a spus Ganț.
VEZI MAI JOS DECLARAȚIA COMPLETĂ A LUI GANȚ

video

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...