fbpx

Vrei să îți îmbunătățești natural vederea? Uite cum poți face asta la Sibiu!

0 162

Seminarul gratuit „Imbunatateste-ți Astăzi Natural Vederea “ va avea loc în Sibiu, miercuri, 4 Februarie, la Continental Forum Sibiu, Piața Unirii 10. Seminarul durează 2 ore, de la ora 18.30 până la 20.30, iar intrarea este gratuită.vedere

Evenimentul este susținut de Flavius Țurcanu, care a mai susținut acest seminar despre îmbunătățirea vederii în mod natural în multe orașe din țară în anul precedent.
Flavius Țurcanu este autorul site-ului www.RenuntalaOchelari.ro, un site care are ca scop să îi ajute pe cei cu probleme de vedere să își îmbunătățească și să își vindece vederea în mod natural.
Flavius Țurcanu  are cinci ani de experiență în acest domeniu și în ultima vreme susține o serie de seminarii gratuite prin toata țara pentru a ajuta oamenii să își îmbunătățească vederea în mod natural. Prima persoană pe care a vindecat-o a fost chiar el acum 5 ani când a reușit să renunțe la ochelari și să își recapete vederea clară.
În cadrul evenimentului se va discuta de ce se poate îmbunătăți natural vederea, cum se poate stopa definitiv creşterea dioptriilor, modalităţi prin care vă puteţi relaxa rapid ochii, obiceiuri pentru îmbunătăţirea imediată a vederii, cum să eliminaţi instant tensiunea şi oboseala oculară, dar şi câteva secrete uitate pentru a accelera îmbunătăţirea vederii.
Acest eveniment este dedicat  atat celor care poarta ochelari de vedere, lentile de contact, cât și persoanelor cu vederea clară sau care au dureri oculare cand lucrează la calculator.

[contextly_auto_sidebar id=”Kkl21HcZDrGkiZCSY6hUiUq9toAI9AWz”]

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.