VIDEO EXCLUSIV – PREȘEDINTELE IOHANNIS interpelat de un cetățean la ieșirea din biserică în Sibiu

0 167

Președintele Klaus Iohannis a petrecut din nou o parte din weekend, acasă la Sibiu. Șeful statului a mers la biserică alături de soție. La plecare a avut parte o supriză.unuu

Iohannis a venit alături de soția sa, Carmen, la câteva minute după ora 10.00 și după ce a salutat mass-media prezentă, a mers în biserica din Piața Mare, unde merge de fiecare dată când are ocazia, ca să participe la slujba religioasă de duminică.
Președintele a plecat de acolo,în jurul orei 11:10, preferând să iasă pe una din căile de acces care dau în Piața Mică. Imediat după ieșire Iohannis a fost interpelat de un bărbat de aproximativ 65-70 de ani. Fostul primar al Sibiului i-a făcut semn să se apropie și l-a salutat călduros pe acesta, schimbând câteva cuvinte cu el. Iohannis a urcat apoi în mașina prezidențială, cu zâmbetul pe buze, semn că întâlnirea avută, a fost una plăcută, mai ales ca a fost vorba de o persoana cunoscuta.
De aici președintele, însoțit de două mașini ale SPP-ului a plecat spre reședința sa din Sibiu, urmând ca duminică după amiază să se întoarcă în Capitală, la Cotroceni.


[contextly_auto_sidebar id=”YPKMLBp3Jsia67bV1oYZPyWf2R8Wz9BL”]

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.