„Povești cu scriitoare și copii”, la Habitus

0 144

Volumul „Poveşti cu scriitoare şi copii”, coordonat de Alina Purcaru va fi lansat, joi, la 18:00, la librăria Habitus din Sibiu, conform unui comunicat remis presei.

povesti cu scriitoare

„În volumul coordonat de Alina Purcaru, optsprezece poete, prozatoare și eseiste povestesc despre posibilitatea scrisului după apariția copiilor: firesc, uman, cu autenticitatea și curajul confesiunii. Textele vorbesc despre transformări profunde, care au atins și scrisul, despre relația cu lumea din jur, despre reușite și obstacole și nu în ultimul rînd, despre forme de dragoste și atașament – față de copii și față de propriile cărți.

[contextly_auto_sidebar id=”pCrDyj7caDUihkxCjITDQjt5FZEDc975″]

O scriitoare care este și mamă e inevitabil pusă în fața unui șir de decizii sensibile, iar Povești cu scriitoare și copii aduce la suprafață optsprezece mărturii despre încercările de fiecare zi, în care scrisul a rămas o prezență vitală, chiar și atunci cînd nu a (mai) fost o prioritate”, susţin reprezentanţii librăriei.
Volumul „Povesti cu scriitoare şi copii”, apărut recent în colecţia „Eco-grafii” a Editurii Polirom, esten disponibil şi în format digital.  

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.