Trei super spectacole cu un invitat de talie mondială la Teatrul de Balet Sibiu

0 229

Cunoscutul balerin român Mihai Mezei, actualmente prim solist al Teatrului Naţional Split, Croaţia, a răspuns afirmativ invitaţiei Teatrului de Balet Sibiu de a fi prezent pe scena baletului sibian pentru trei spectacole de balet. Mihai_Mezei_LaculLebedelor_TBS (1)

Astfel, după matineul de balet „Lacul Lebedelor” din data de 21 ianuarie 2015, spectacol dansat cu casa închisă, sibienii îl vor putea vedea pe Mihai Mezei în spectacolul „Gală de Balet” din data de 28 ianuarie 2015, de la ora 19:00 şi în spectacolul „Frumoasa din pădurea adormită”, programat să aibă loc la Teatrul de Balet Sibiu în data de 11 februarie 2015, de la ora 19:00. Toate spectacolele indoor ale TBS au loc pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Sibiu.

Despre Mihai Mezei
În vârstă de 32 de ani, Mihai Mezei este unul dintre balerinii români cu o vastă experienţă scenică şi o carieră impresionantă în teatre de balet din România sau din străinătate. Mihai Mezei a absolvit cursurile Liceului de Coregrafie „Floria Capsali” din Bucureşti şi ulterior şi-a continuat studiile în cadrul Academiei Naţionale de Dans din Roma, Italia. De-a lungul carierei de balerin a fost pe rând balerin, solist şi prim solist al Operei Naţionale Bucureşti şi prim solist al Baletului Clasic din Paris, Franţa. În prezent Mihai Mezei este prim solist al Teatrului Naţional Split, Croaţia. Repertoriul său spune totul despre vasta experienţă scenică dobândită. A interpretat roluri solistice în majoritatea baletelor clasice: „Lacul Lebedelor”, „Giselle”, „Don Quijote”, „Frumoasa din pădurea adormită”, „Spărgătorul de nuci”, „Esmeralda”, „Baiadera”, etc., dar şi în coregrafii moderne, precum: „Carmina Burana”, „Palladio”, „Casanova”, „Anotimpurile”, „Tango”, „Radio and Juliet”, etc. A câştigat nenumărate premii la concursuri naţionale şi internaţionale de balet.
„E o încântare să dansez pe scena baletului sibian. Toată această energie a ansamblului de aici, farmecul şi boemia acestui oraş sunt motive pentru care vin cu plăcere de fiecare dată la Sibiu. Teatrul de Balet Sibiu are o activitate intensă, un repertoriu bogat de spectacole şi asta contează foarte mult pentru mine. Voi reveni mereu cu plăcere la Sibiu.” Mihai Mezei, balerin

Bilete online şi în cele două puncte de vânzare din Sibiu
Biletele pentru toate spectacolele Teatrului de Balet Sibiu pot fi rezervate începând cu luna ianuarie 2015 şi online, pe siteul oficial al TBS – http://sibiuballet.ro/bilete/ sau pot fi cumpărate din cele două puncte de vânzări: Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, Parcul Tineretului, nr. 1 (fostul Teatru de Vară) sau Casa de Cultură a Sindicatelor Sibiu, Str. Emil Cioran, nr. 1A, intrarea B (vis-à-vis de Hotel Ramada / Cercul Militar), etajul 1, secretariat. Costul unui bilet este de 10 lei. Elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de 50% reducere. De la jumătatea lunii februarie 2015, biletele vor putea fi cumpărate online, direct de pe siteul Teatrului de Balet Sibiu.

[contextly_auto_sidebar id=”wjN25wScHahXinvXFTvCV0jSlYN9pZM3″]

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.