VIDEO Elena Udrea o pune pe copreședinta PNL Sibiu, Raluca Turcan pe lista celor care i-au cerut bani

0 302

Elena Udrea a anunțat în direct la un post de televiziune că va demasca pe toți cei care i-au cerut bani în ultimii ani. Pe listă se află și copreședintele PNL Sibiu, Raluca Turcan. Copreședintele liberal a postat o replică pe contul ei de Facebook.udrea

Deputatul Elena Udrea a declarat, miercuri seară, că nu a fost întrebată nimic timp de patru ani de procurori în dosarul Gala Bute și că va susține o intervenție în fața plenului Parlamentului unde va spune „ce știe” și că va trimite o declarație tuturor ambasadelor.
Udrea a spus că va face mai multe dezvăluiri în legătură cu mai multe persoane care i-au cerut bani.
Printre numele vehiculate se numără Raluca Turcan, Valeriu Turcan, Cristian Rizea și Oreste Teodorescu.
„Voi spune tot ce știu despre acești oameni care mi-au cerut bani”, a declarat Udrea în exclusivitate pentru postul B1 Tv.
„Încă mai am timp să spun ce știu. Voi face o declarație pe care o voi trimite tuturor ambasadelor, ca să știe ce se întâmplă în România. Indiferent dacă Udrea a greșit sau nu, este vorba de lupta mea contra generalului Coldea”, a adăugat aceasta.
„Într-un dosar în care nu am fost chemată 4 ani și eu nu știu care să fie acuzațiile. O firmă ar fi sponsorizat această Gală la cererea celor din Minister. Nu m-a întrebat nimeni dacă am vorbit așa ceva cu patronii firmei. Nu e că am luat eu bani sau cineva din minister” a mai spus deputatul.
Deputatul a spus că declarații în Plenul Parlamentului pentru a demasca mai multe personaje cheie din dosarul său, după ce procurorii DNA au cerut arestarea sa preventivă.

Turcan dă replica pe Facebook
” Pentru că nu mai are nimic de apărat, Elena Udrea aruncă noroi încercând să îi murdărească pe toți cei care nu au avut-o pe ea drept icoană. E greu după ce ai o țară pe mână, atunci când tragi linie să nu ai nimic valoros: familie, prieteni sau respectul celor din jur. Uman pot să înțeleg că îi este greu. Dar nu e niciodată prea târziu să iți recapeți decența”, a replicat Raluca Turcan pe pagina ei de Facebook.

video

[contextly_auto_sidebar id=”91hkP3sUf2OrnYTK8y2jUEQfFl2iVPWX”]

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.