Sibienii, din ce în ce mai atenţi unde îşi parchează maşinile. Avem dovada!

116

Sibienii – şi nu numai – încep să fie tot mai atenţi unde parchează prin oraş. Numărul autoturismelor parcate neregulamentar prin oraşul lui Hermann şi ridicate de serviciul specializat al Primăriei Sibiu a scăzut în 2014, faţă de 2013, conform ultimelor date furnizate de Primăria Sibiu.

masina ridicata 

Numărul maşinilor care au fost parcate neregulamentar în 2014 şi ridicate de autospecialele primăriei a fost mai mic anul trecut, comparativ cu 2013.

[contextly_auto_sidebar id=”hSZ4rGOLBfNKedlY4oS2Ax1U2kLX1MJY”]

Potrivit reprezentanţilor municipalităţii, anul trecut au fost ridicate 3.602 maşini, comparativ cu 4.400 câte au fost în 2013. “Pe parcursul anului 2014 au fost ridicate un număr de 3.602 autovehicule parcate neregulamentar. Reamintim faptul că scopul pentru ridicarea acestor maşini nu este încasarea taxei în sine, ci acela de a ordona parcarea autovehiculelor în spaţiile special amenajate. În prezent în municipiul Sibiu există peste 12.300 de locuri de parcare publice, iar Serviciul de Administrare a Domeniului Public continuă să creeze şi să reamenajeze aceste spaţii pentru a le face mai eficiente şi pentru a creşte numărul de locuri de parcare”, susţin reprezentanţii Primăriei Sibiu.
În prezent, există trei astfel de autospeciale de ridicat maşini. Pentru a-ţi recupera autoturismul, trebuie să achiţi o taxă de 500 lei, plus amenda prevăzută de hotărârile Consiliului Local Sibiu. Pentru a primi informaţii despre cum vă puteţi recupera maşina după ce a fost ridicată, puteţi suna la Biroul Ridicări Auto disponibil între orele 8-22 la numărul de telefon 0269.255555.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi