VIDEO Iohannis a cântat imnul cu Halep la Fed Cup. Din tribună!

Președintele României Klaus Iohannis s-a ținut de cuvânt și a mers sâmbătă la Galați ca să susțină România la primul meci din Fed Cup cu Spania. Iohannis a avut și o întâlnire cu Simona Halep, sportiva mărturisind că a fost extrem de emoționată.

„Sportul a reprezentat dintotdeauna o activitate care ne menţine sănătoşi, dar şi competitivi. Prin prezenţa mea astăzi la Fed Cup, reconfirm susţinerea pentru sportivii români care ne reprezintă la competiţiile internaţionale şi îi asigur de toată admiraţia mea. Felicitări echipei României!”, a notat Iohannis, care a şi postat trei fotografii.
Echipele României şi Spaniei se află la egalitate, scor 1-1, după prima zi a întâlnirii de Fed Cup de la Galaţi, contând pentru primul tur al Grupei Mondiale II. Simona Halep a învins-o, cu scorul de 6-2, 6-1, pe sportiva Silvia Soler-Espinosa în primul meci al întâlnirii, la care a asistat şi preşedintele Klaus Iohannis, iar în a doua partidă Irina-Camelia Begu, locul 34 WTA, a fost învinsă, cu scorul de 6-3, 6-2, de Garbine Muguruza, numărul 24 mondial.
La ceremonia care a marcat începutul întâlnirii cu Spania, jucătoarele românce au intonat imnul României de pe teren, iar Klaus Iohannis din tribune. Înainte de începerea primului meci, echipa României a mers în faţa lojei în care se afla Iohannis şi sportivele au dat mâna cu preşedintele.

Halep extrem de emoționată
„Şi ziua cea mare a venit… a şi trecut… dar va rămâne o zi deosebită pentru totdeauna! Mult RESPECT pentru gestul domnului Preşedinte de a participa la meciul România – Spania de astăzi, de la Galaţi! Vă mulţumim, domnule Preşedinte, pentru prezenţa la meciul echipei noastre!”, a notat Halep, ataşând şi o fotografie în care apare dând mâna cu Iohannis.

[contextly_auto_sidebar id=”Ib94SGMVao3Vc7iemb1QL61nPMy3tdpg”]

fed cuphalepiohannisiohannis canta imnulklaus iohannistenis
Comentarii (0)
Comentează