S-a stabilit exact când vor juca tenis Halep și președintele Iohannis

Președintele Klaus Iohannis și Simona Halep au discutat la Galați despre partida demonstrativă de tenis pe care cei doi o vor disputa la Sibiu. Astfel meciul va avea loc cel mai probabil în perioada 27 aprilie – 2 mai.

Finul lui Klaus Iohannis și partenerul acestuia la meciurile de tenis pe care președintele le joacă la Sibiu a declarat la finele săptămânii trecute că meciul dintre acesta și Simona Halep se va disputa cu siguranță în această primăvară la Sibiu.
“Da, în mare parte, s-a stabilit! Meciul anului, cum i se spune deja, va fi la Sibiu. Sâmbătă am discutat personal despre asta și cu unii, și cu alții”, a spus Vecerdea pentru sportnews.ro.
Partida, programată în săptămâna 27 aprilie – 2 mai
Rugat să dezvăluie data marelui duel, antrenorul lui Iohannis ne-a explicat că ne poate spune doar perioada în care se va juca meciul demonstrativ, pentru că fixarea datei exacte depinde de programul Simonei Halep.
“S-a stabilit în jurul datei de 1 mai. Mai exact, în săptămâna 27 aprilie – 2 mai. Simona va juca în săptămâna dinainte la Stuttgart. Am fi vrut să se joace duminică, 26 aprilie, dar programul se va decala, dacă Simona va juca finala în Germania. Trebuie să stabilim o zi în care agendele să coincidă”, a declarat Marius Vecerdea.
[contextly_auto_sidebar id=”LH4QjQAxYotE3eXl1Uv895z7vFETxOWu”]

halepiohannisiohannis si haleptenis iohannis si halep
Comentarii (0)
Comentează