remus borza

remus borzaUnul din cele mai puternice grupuri din industria medicală românească și cu siguranță cel mai mare din Sibiu, va fi listat la Bursă. Anunțul a fost făcut chiar de președintele Polisano.

Grupul din industria medicală Polisano are în plan listarea pe bursa de la Londra sau pe cea de la Bucureşti în cel mult 18 luni, a declarat în emisiunea ”Adevărul Financiar” Remus Borza, preşedintele Polisano şi şeful companiei specializate în insolvenţe Euro Insol.
Valoarea grupului din Sibiu, fondat în urmă cu 22 de ani de medicul ginecolog Ilie Vonica (decedat în mai 2014), este estimată de Borza la 400-500 de milioane de euro. Polisano se află într-un proces de evaluare, coordonat de o companie de consultanţă din Big Four, acesta urmând să fie definitivat în luna februarie. Remus Borza a fost chemat să preia frâiele Polisano în august 2014 de către fiica lui Vonica, Loredana Vonica Gligor, şi de soţul acesteia, Ovidiu Gligor, la trei luni după decesul fondatorului, când grupul intrase într-o situaţie delicată. Vonica s-a sinucis în mai 2014 după ce soţia sa Ioana Vonica a fost reţinută în dosarul reţetelor false prin care farmaciile grupului au emis facturi fictive pentru achiziţia de medicamente de la societăţi fantomă. Manadatul preşedintelui este de cel puţin un an, misiunea sa fiind readucerea grupului pe creştere.
[contextly_auto_sidebar id=”rELNJBHZtf8rEl0lFlLQAmp74cUKBMMe”]

Join the Conversation

1 Commentariu

Lasă un răspuns

  1. Se va lista pe bursa de la bucuresti. Fabrica e importanta, e a lui Borza dupa listare.