Iohannis renunță la paltonul ghinionist. Sâmbătă vine la Sibiu

0 234

Președintele României, Klaus Iohannis, pare să se fi decis să nu mai poarte paltonul buclucaș, din cauza căruia s-a enervat peste măsură în timpul vizitei sale la Paris. Șeful statului va fi prezent sâmbătă la o petrecere privată în Sibiu.iohannis paris

Preşedintele Klaus Iohannis s-a supărat atât de tare pe cei de la protocolul francez, dar şi pe cei de la noi, încât va renunţa la paltonul care a provocat atâta vâlvă în timpul vizitei sale în capitala Franţei, Paris. Persoane din delegaţia română care l-au însoţit în vizita oficială spun că şeful statului nu va mai purta niciodată acel palton, conform libertatea.ro.
“Preşedintele a fost foarte deranjat că cei de la protocol l-au lăsat cu ochii în soare şi cu paltonul în mână, chiar în momentul în care trebuia să fie primit de Hollande. Aşa ceva nu se face, este o gafă impardonabilă. S-a supărat rău şi nu va mai purta paltonul ăla”, spun sursele. Iohannis a fost victima unei neglijenţe a protocolului preşedinţiei franceze, fiind lăsat să iasă din maşină cu paltonul în mână. Văzând că nimeni nu i-l ia, Iohannis a aruncat paltonul pe maşina oficială.

Vine acasă
Iohannis va ajunge în acest weekend în orașul ale cărui destine le-a administrat aproape 14 ani. Klaus vine acasă alături de soția Carmen, iar în weekend are programat să joace tenis cu finul Marius Vecerdea. Sâmbătă seară are planificată chiar și o ieșire la o petrecere privată a unui apropiat al familiei. Este vorba de Liviu Amariei, unul din puținii prieteni de familie ai cuplului prezidențial. Deocamdată informația nu a fost confirmată oficial, dar surse apropiate lui Iohannis, spun că acesta va veni la Sibiu, în acest weekend.

[contextly_auto_sidebar id=”bNreTYxQCzgYIsRPHNwoUQnTdR0OjgzE”]

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.