finante sibiu

Imobilul în care funcționează Finanțele Publice din Sibiu, are probleme. Clădirea a început să se degradeze în exterior, deoarece pică bucăți de marmură. Nu este prima dată când în zona Dioda pică astfel de bucăți, și de pe sediul ITM-ului întâmplându-se același fenomen în anii trecuți.sony dsc

Sediul Finanțelor Publice din Sibiu, inaugurat în urmă cu doar cinci ani, a devenit acum pericol public. De pe fațada clădirii au început să se desprindă plăci de marmură, iar o aripă a fost împrejmuită pentru ca oamenii să nu se apropie de zidurile exterioare. Sediul a costat aproape 10 milioane de euro, conform digi24.ro.
Clădirea a fost construită de la zero și inaugurată în 2010. Era una dintre cele mai luxoase de la acea vreme, pavată la exterior cu marmură.
De câteva zile, clădirea în care s-au investit 10 milioane de euro a început să se degradeze.
După ce au început să se desprindă plăci din clădirea Finanțelor din Sibiu, angajații au montat afișe prin care îi avertizează pe trecători. Și mai grav este că locul care reprezintă cel mai mare pericol se află la doar câțiva pași de intrarea principală în clădire. Dacă oamenii mai reuşesc să ocolească sediul, angajaţii vin în fiecare zi la serviciu cu teamă.
Chiar dacă au trecut doar 5 ani, clădirea nu mai este în garanţie, iar de renovarea ei ar trebui să se ocupe Direcţia de Finanţe Publice Braşov, care trebuie să încheie un nou contract cu o firmă de construcţii.
„Măsurile care s-au luat sunt pentru a proteja contribuabilii și cetățenii care apelează la serviciile instituției noastre, iar situația va fi remediată în cel mai scurt timp”, spune Anca Șandru, purtător de cuvânt al Direcției Finanțelor Publice Sibiu.
Centrul Dioda, unde funcționează și Direcția Finanțelor Publice, este una dintre cele mai mari clădiri ridicate în Sibiu după 1989.

Comentariul meu

Lasă un răspuns