ioan cindrea

Președintele Consiliului Județean Sibiu, Ioan Cindrea, a declarat după aprobarea bugetului județului că și în acest an prioritate au investițiile în sănătate. Și cele în infrastructură au primit sume importante de bani.[contextly_auto_sidebar id=”TN4vGM3oKblovdFBIwankq6yUAf77AOE”]

Cindrea a explicat joi după amiază unde s-au alocat cei mai mulți bani din bugetul pe 2015 în valoare de 274 milioane de lei. Spitalul Județean Sibiu și investițiile în drumurile județene și comunale sunt și anul acesta o prioritate importantă.
”Pe programul de investiții acestea vor continua. Avem investiții importante și am dat prioritate celor din domeniul sanitar și mă refer la Spitalul Județean Sibiu unde am început un program amplu de investiții și pe zona de infrastructură de drumuri. Sunt invesțiții și în zona socială. (..) Ne bazăm pe sprijin și pe ordonanța 28. Noi sperăm că și în zona asta vom primii resurse și de la bugetul statului. Noi le estimăm undeva la 20 de milioane de lei. (..) Prioritare sunt drumurile județene pe care le-am început de anul trecut și continuăm programul de reabilitare a drumurilor comunale. (..) Bugetul este mai mic pentru că e vorba de fondurile europene. De acolo vin principalele diferențe.  (..) Eu sunt convins că banii care vor veni pe ordonanța 28 vor balansa lucrurile”, a spus președintele Consiliului Județean Sibiu, Ioan Cindrea, imediat după votarea bugetului.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=9ohgVL5n1dU”]

Comentariul meu

Lasă un răspuns