bogdan nicula

Balerinii din Sibiu au lansat un apel către publicul din orașul lui Hermann pentru ajutorarea unui coleg de-al lor diagnosticat cu o boală grea.

Teatrul de Balet Sibiu lansează un apel către întreg publicul din Sibiu pentru ajutorarea balerinului român Bogdan Nicula, diagnosticat cu ALS (scleroză laterală amio-trofică), se arată într-un comunicat remis vineri presei. Potrivit reprezentanților Teatrului de Balet din Sibiu, Bogdan Nicula are nevoie urgentă de un transplant de celule stem. Operaţia poate fi efectuată în Thailanda, din păcate însă familia artistului nu dispune de toată suma necesară acestei intervenţii chirurgicale.
[contextly_auto_sidebar id=”AcWnAZb2IWf35FeqYuSeegcov38sDM4o”]
“Întreg colectivul Teatrului de Balet Sibiu este alături de Bogdan Nicula. Împreună, artiştii angajaţi ai teatrului şi personalul administrativ, vom face o donaţie în conturile deschise de către mama lui Bogdan. Facem un apel către întreg publicul nostru şi către toţi sibienii să susţină această cauză şi din puţinul lor să facă fiecare o donaţie. Împreună avem forţa să salvăm un artist de valoare al românilor. Sperăm din suflet ca publicul să răspundă apelului nostru. Suntem alături de familia lui Bogdan şi vom depune toate eforturile pentru ca în perioada următoare să ajutăm la strângerea sumei de bani necesară transplantului”, a declarat Ovidiu Dragoman, directorul Teatrul de Balet Sibiu. „Bogdan este una din persoanele aproape de sufletul meu, ne cunoaştem de foarte mulţi ani. Activitatea artistică ne-a dus pe fiecare în diferite colţuri de lume, dar ne-am întâlnit cu mare bucurie de fiecare dată când am avut ocazia. Vestea că suferă de această boală îngrozitoare (ALS) m-a lăsat fără cuvinte. Simt o tristeţe permanentă în tot ce fac în fiecare zi şi îmi este foarte greu să accept că o persoană atât de energică trece prin aceste momente. Vă rog să fiţi alături de Bogdan pentru că numai împreună îl putem ajuta”, a spus, la rândul său, Ovidiu Iancu, prim solist Teatrul de Balet Sibiu

Două conturi în care se pot face donaţii

Mama artistului, Stela Nicula, a deschis la BRD, agenţia Carol, Bucureşti, două conturi în care pot fi făcute donaţii :

Cont lei : RO 27 BRDE 441 SV 250 658 444 10

Cont euro : RO 55 BRDE 441 SV 252 864 444 10, cod SWIFT BRDEROBU

Comentariul meu

Lasă un răspuns