valentines

Super concert Andra la Shopping City Sibiu, o noapte specială la Ice Hotel de la Bâlea Lac, o seară într-un club din Sibiu, concert Iris, un film de excepție, o prezentare de lenjerie intimă sau un atelier de lucru. Acestea sunt doar câteva dintre evenimentele anunțate până acum de Valentine`s Day la Sibiu.

Se anunţă un Valentine`s Day de excepţie la Shopping City Sibiu. Organizatorii au anunţat un mega concert Andra, la care intrarea este liberă. Totodată, începând cu ora 15:00, la Shopping City Sibiu se celebrează dragostea: cuplurile curajoase se vor putea „căsători” pentru o zi în capela Graceland din Las Vegas, căsătorii oficiate de Elvis Presley.[contextly_auto_sidebar id=”xAPawfVvpKJp7iuY8z71e3Vn6JoUARbk”]
Astfel, cuplurile care își vor unii destinele “pentru o zi” la Shopping City Sibiu vor primi flori și certificate de căsătorie iar pentru a-şi aminti de această zi, un fotograf va surprinde cele mai importante momente, fotografiile putând fi descărcate de pe pagina de Facebook a Shopping City Sibiu. Începând cu ora 18:00, branduri prezente în Shopping City Sibiu își vor prezenta colecțiile într-o prezentare de modă inedită: C&A, Takko Fashion, Bossini, Kenvelo, Lee Cooper, Chanttal, Helene, Fashion Club, Mustang, Jolidon, Salamander, Stone Creek, CCC, Deichmann.  Cei mai norocoși spectatori vor pleca acasă cu premii instant oferite de Poema, Musse, Optiplaza, Salon Adela, Bossini, Nobila Casa, Chanttal, Fashion Club, Pro Beauty Shop, Feeling, Millefiori.

Tarife speciale la Ice Hotel

Îndrăgostiții care vor să-și petreacă Valentine`s Day într-un cadru mai special pot opta pentru pachete speciale ce includ cazare la Palatul Brukenthal din Avrig, Cabana Bâlea Lac şi Hotelul de Gheaţă. Pentru un astfel de pachet, care include două nopţi de cazare – prima la palat, iar cea de-a doua la Hotelul de Gheaţă – costă 620 de lei pentru două persoane, fiind inclus aici şi micul dejun. Cei cu dare de mână care preferă serviciile să-şi petreacă trei zile la Bâlea Lac, vor trebui să scoată din buzunare aproximativ 2.100 lei, iar dacă preferi doar micul dejun costurile totale se reduc semnificativ: aproximativ 1.064 lei. Un alt pachet cuprinde patru nopţi de cazare şi costă între 1.600 de lei şi 4.000 de lei pentru două persoane, în funcţie de mesele pe care vrei să le primeşti pe parcursul minivacanţei şi de posibilitatea de a include transferul la Sibiu în oferta de cazare.

O cină romantică la Restaurant Ecvestria

Dacă doreşti să stai departe de agitaţia din oraş sau din cluburi, poţi opta pentru o seară romantică în doi la Restaurantul Ecvestria. Responsabilii localului au pregătit un meniu special pentru sărbătoarea îndrăgostiţilor: salată de sparanghel cu căpşuni şi creveţi, peşte la cuptor cu fregola tostata fină sau porc de lapte la cuptor cu cremă de cartofi cu trufe, un desert de ciocolată şi cadou o şampanie oferită din partea restaurantului. Preţ? 70 de lei de persoană. Iar dacă doreşti să ai parte de momente şi mai romantice, poţi alege să te cazezi pentru o noapte, cina şi micul dejun de a doua zi fiind incluse în cei 170 lei de persoană.

Latino party la Cream Pub, premii surpriză la Club Bizzare

Pasionaţii de muzică latino pot alege să-şi petreacă Valentine`s Day la Cream Pub, unde organizatorii plănuiesc o petrecere pe cinste. „Vă întâmpinăm cu Romantic Jack&Jill, show-uri, premii surpriză, cea mai bună muzică romantică, free snak. Preţul biletului e 15 lei şi include băutură de 5 lei”, se arată într-un anunţ postat pe reţeaua de socializare Facebook.
Reprezentanţii Clubului Bizzare din Sibiu ne ţin în suspans. Aceştia au anunţat pe pagina de Facebook că pregătesc o serie de suprize pentru tinerii îndrăgostiți care aleg să-și petreacă noaptea de sâmbătă în Club Bizzare, intrarea fiind liberă.

Concert Iris în Cotton Pub și atelier de lucru la Habitus
Iubitorii rock-lui de calitate – și nu numai – au o variantă de excepție pentru a-și petrece seara de Valentine`s Day. Trupa Iris va concerta, sâmbătă, în Cotton Pub din Sibiu, prețul intrării fiind de 20 de lei.
În timpul zilei, începând cu orele 11.00, cei ce doresc să participe la un atelier de lucru pentru adulți la Librăria Habitus din Sibiu. Mai exact, este vorba despre a învăța tehnica șervețelului, prin care puteți decora obiecte într-un mod inedit. „Obiectele decorate cu tehnica șervețelului sunt cele mai potrivite pentru un cadou inedit, cu personalitate și cu o poveste transpusă de meșter”, susțin organizatorii. Participarea costă 25 de lei, iar numărul de contact este 0745.04.70.70.

Un film inedit: Steam of Love

Pentru că Ziua Îndrăgostiților se apropie, Cinemateca Astra Film prezintă vineri, 13 februarie 2015, de la ora 19:00, un film inedit și îndrăzneț: Stream of Love (regia Agnes Sos). Pentru bătrânii unui sat maghiar din Transilvania dragostea adevărată nu seamănă deloc cu cea din filmele de la televizor. Ei vorbesc cu umor și sinceritate despre cele mai intime momente din viața lor. Dragostea este un lucru minunat și chiar dacă timpul și-a pus amprenta peste trupurile lor, în continuare au suflete tinere. Filmul explorează relațiile dintre Feri, un romantic incurabil trecut de 80 de ani, și văduvele satului. Poveștile lor tragi-comice fac dovada că jocul iubirii nu s-a oprit în acest sat îndepărtat desprins parcă din paginile unui basm, în care doar trecerea trenului mai evocă prezentul zbuciumat în care trăim. Proiecția filmului Stream of Love are loc la sala Astra Film Cinema, în Piața Mică, nr. 11. Biletele se pun în vânzare cu 30 de minute înaintea începerii proiecției. Informații și rezervări la tel: 0751.166.516.

Prezentare de lenjerie intimă la Liquid
Bărbații singuri – și nu doar ei – au ce să vadă pe 14 februarie. La club Liquid va avea loc o prezentare de lenjerie intimă INTIMISSIMI, conform unui anunț al organizatorilor pe pagina de socializare. “Cele mai SEXY modele vor prezenta ultima colecție de lenjerie intimă INTIMISSIMI! Cadouri pentru toate doamnele și domnisoarele prezente la petrecere!”, anunță organizatorii.

Comentariul meu

Lasă un răspuns