accident pe teclu

Un accident de circulație a avut loc vineri după amiază în municipiul Sibiu. O femeie de 46 de ani a fost accidentată după ce o mașină lovită din spate a ricoșat pe trotuar și a lovit-o.

Evenimentul a avut loc vineri în jurul orei 15.10 pe strada Nicolae Teclu la trecerea de pietoni de la intersecția cu strada Săpunarilor.

Un conducător auto din Sibiu, în vârstă de 40 de ani, a oprit să dea prioritate unei persoane care traversa strada, moment în care autoturismul său a fost lovit din spate de o altă mașină, condusă de un tânăr în vârstă de 20 de ani.

Mașina care era oprită pentru a da prioritate pietonului, a ricoșat în urma impactului pe trotuar, unde a accidentat o femeie în vârstă de 46 de ani.


”Traficul este restrictionat de la două benzi pe una singură. Accidentul s-a produs in apropiere de intersectia cu strada Sapunarilor”, spune Elena Welter, de la IPJ Sibiu.

UPDATE 1

În accident au fost implicate un Ford Focus și un Daewoo Matiz. Poliția face cercetări la fața locului pentru a stabili împrejurarile în care s-a produs accidentul.

UPDATE 2

Femeia rănită a primit îngrijiri medicale la locul accidentului, după care a fost transportată la Urgență, la Spitalul Județean Sibiu.

VEZI IMAGINI DE LA FAȚA LOCULUI ÎN PLAYERUL DE MAI JOS
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=D-80R-gTfL0″]

[contextly_auto_sidebar id=”fFPbtrFA6YUzBEy1cymoCPHSRXKlH9fw”]

Join the Conversation

1 Commentariu

Lasă un răspuns

  1. Gresit masina care era oprita si a dat prioritate a ricosat ….. si masina ford focus a continuat drumul pe trotuar si a lovi o femeie de 46 ani .