Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a acordat, in sedinta de marti, o licenta pentru lansarea televiziunii generaliste Smart TV, care ar urma sa inceapa sa emita in acest an, dupa cum a declarat proprietarul noului post, Florin Brabete, membru al Partidului Verde.

Astfel, societatea FB Invest Solutions SRL din Bucuresti, al carei asociat unic este Florin Brabete, membru al Partidului Verde, a solicitat CNA o licenta audiovizuala pentru difuzarea pe satelit a televiziunii Smart TV.

In sedinta de marti, membrii CNA au analizat solicitarea societatii FB Invest Solutions SRL si au aprobat, cu unanimitate de voturi (Florin Gabrea, Valentin Jucan, Lorand Turos, Viorel-Vasile Buda, Laura Georgescu, Gabriel Tufeanu, Rasvan Popescu si Radu Calin Cristea) acordarea licentei pentru Smart TV.

Potrivit informatiilor prezentate in sedinta de marti a CNA, la care a participat si asociatul unic al Smart TV, Florin Brabete, televiziunea va avea un format generalist.

Smart TV va difuza program timp de 24 de ore zilnic (73,85% productie proprie si 26,15% productii audiovizuale ale altor producatori).

Grila televiziunii va include programe de informare (44,19%), programe educative, culturale, religioase (3,07%), filme (27,56%), divertisment si alte tipuri de programe (7,88%), publicitate si teleshopping (17,30%).

Smart TV se adreseaza cu precadere studentilor de la facultatilor de jurnalism si revista pentru femei in format electronic

Comentariul meu

Lasă un răspuns