fifty shades

Poate unul dintre cele mai bune filme ale anului, Fifty Shades of Grey a ajuns şi la Cinema Arta Sibiu. Acesta va fi difuzat de două ori în fiecare zi, au anunţat reprezentanţii cinematografului sibian.

Unul dintre cele mai apreciate și așteptate producții cinematografice a ajuns și la Cinema Arta Sibiu. Mai exact, este vorba despre filmul Fifty Shades of Grey (Cincizeci de umbre ale lui Grey), inspirat de bestseller-ul mondial al autoarei britanice Erika Leonard, care semnează cu pseudonimul E.L. James . Acesta îi are în centru pe studenta Anastasia Steele şi un cuceritor şi misterios om de afaceri, Christian Grey, între care se leagă o relaţie plină de erotism, dar şi secrete întunecate.
[contextly_auto_sidebar id=”DywwLk9rJgYtJD4l2Tm2IgjEgWCARlXf”]
Anastasia Steele, studentă la filologie, îi ia un interviu lui Christian Grey, un tânăr om de afaceri de succes, pe care îl găseşte foarte atractiv şi de-a dreptul intimidant. Retrasă şi interiorizată, Ana este şocată să constate că, pentru prima dată în viaţă, este atrasă puternic de cineva. Christian o avertizează că trebuie să stea departe de el, iar ea nu face decât să-l dorească şi mai tare. Dar când descoperă gusturile erotice speciale ale acestuia, începe să ezite: dincolo de şarmul şi succesul de care se bucură, Christian Grey este un bărbat tulburat de demoni ascunşi şi ghidat de o excesivă nevoie de a-i controla pe ceilalţi.
Iată programul la Cinematograful Arta din săptămâna 13-19 februarie 2015

12:00 The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water (SpongeBob: Aventuri pe
uscat) -3D Dublat RO
Tara: SUA | Durata: 1h 30 min
Gen film: Animatie,Aventuri,Comedie
ZILNIC – ora 12:00

14:00 In the Name Of (În numele…) -2D
Tara: POLONIA | Durata: 1h 40 min
Gen film: Dramă
ZILNIC – ora 14:00

16:00 Fifty Shades of Grey (Cincizeci de umbre ale lui Grey ) – 2D
Tara: SUA | Durata: 2h 04 min
Gen film:Dramă,Romantic
ZILNIC – ora 16:00

19:00 Kingsman: The Secret Service (Kingsman: Serviciul Secret  ) – 2D
Tara: SUA | Durata: 2h 09 min
Gen film: Acţiune,Aventuri,Comedie,Crimă
ZILNIC – ora 19:00

21:30 Fifty Shades of Grey (Cincizeci de umbre ale lui Grey ) – 2D
Tara: SUA | Durata: 2h 04 min
Gen film:Dramă,Romantic
ZILNIC – ora 21:30

Program casierie
ZILNIC – începând cu ora 13:30
SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ – începând cu ora 11:30

[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=_2D2W2hvbK4″ splash=”https://i.ytimg.com/vi/_2D2W2hvbK4/maxresdefault.jpg” caption=”CINCIZECI DE UMBRE ALE LUI GREY. DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR, CEL MAI FIERBINTE FILM AL ANULUI!”]

Comentariul meu

Lasă un răspuns