drog

drogEste vorba de un tânăr de 29 de ani, care a fost oprit la un control avut loc ieri la Poplaca. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, dar rezultatul a fost negativ. Pentru că vorbea incoerent și se mișca lent, a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

În data de 17 februarie a.c., în jurul orei 16,30, pe raza localităţii Poplaca,  poliţiştii au identificat în trafic un sibian în vârstă de 29 de ani, care conducea autoturismul pe strada Principală. [contextly_auto_sidebar id=”6B6d2rYxdgdoiDCWMgxcoZHqJTiB0uD1″]
În timpul verificării documentelor conducătorului auto şi ale autoturismului, tânărul era foarte lent în mişcări şi vorbea incoerent, motiv pentru care a fost testat cu aparatul etilotest pentru a i se stabili alcoolemia în aerul expirat.
Cum rezultatul testării a fost 0,00, sibianul a fost condus la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu pentru recoltarea de probe biologice în vederea determinării prezenţei în organism a substanţelor psihoactive.
”În autoturismul condus de tânăr, poliţiştii au identificat un plic din plastic transparent ce conţinea masă vegetală de culoare maro, plic ridicat şi predat lucrătorilor din cadrul Biroului de Crimă Organizată”, se arată într-o notă a IPJ Sibiu.
Cercetările continuă urmând ca, în funcţie de rezultatele analizelor de la spital, să fie luate măsurile legale care se impun.

Comentariul meu

Lasă un răspuns