raliu e1424713779840

Mai mulți sibieni pasionați de raliu s-au gândit să promoveze acest sport și în alte județe. Ei au anunțat organizarea primei ediții a Cupei Mărțișorului, la Balota, în județul Vâlcea.

raliu
Iubitorii raliului din Sibiu nu au mai stat pe gânduri și s-au grupat în jurul unei idei. Și anume aceea de a promova acest sport în rândul oamenilor. Astfel, în perioada 06 – 08 martie 2015, va avea loc prima ediție a Cupei Mărțisorului, în localitatea Balota, județul Valcea. Această competitie, care se va desfasura 100% pe macadam, reprezintă prima competiție automobilistică care va avea loc pe probele speciale din jurul județului Vâlcea. Rally sprintul va debuta vineri, 06 martie 2015, cu probele speciale de noapte, continuând cu probele de zi care se vor desfășura sâmbătă, 7 martie, urmând ca duminică, 8 martie, să aibă loc superspeciala în localitatea Robești ce va și încheia competiția, anunță organizatorii.

[contextly_auto_sidebar id=”3m5UJk94F7tWJmODzyuYdBghVMHw5yHG”]

“Din pasiune pentru acest sport, s-a ajuns la o prietenie strânsă între mai mulți sibieni, această prietenie fiind pretextul ideal pentru aducerea pe harta automobilistică a județului Vâlcea și sporirea popularității Raliului ca sport și aducerea de câți mai multi fani și spectatori pe probele speciale din localitățile judetului Vâlcea,” au declarat organizatorii rally sprintului.
Competiţia se va desfăşura conform Codului Sportiv International al FIA şi cu respectarea acestui regulament. Modificările şi schimbările acestui regulament vor fi anunțate doar de către organizator.

Comentariul meu

Lasă un răspuns